Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Astrologi

Artister

Sangtitel

Viser alle 12 resultater

Astrologiplakater

Stjernetegn

Udsmyk dit hjem med en astrologiplakat i et enkelt, dansk design. Du kan også give plakaten som en personlig gave. Plakaten er designet, så en beskrivende tekst om det aktuelle stjernetegn samtidig udgør formen på symbolet for stjernetegnet. Alle teksterne i plakaterne er udarbejdet i samarbejde med astrolog Brian Teglgaard, som er uddannet astrolog fra Skandinavisk Astrologi Skole.

Et stjernetegn er bestemt efter, hvordan stjernetegnene optræder på stjernehimlen. Stjernetegn bliver også kaldt for soltegn. Det skyldes, at det er solens tidspunkt for, hvornår det optræder i stjernetegnet, der danner grundlaget for, hvilket stjernetegn der kommer frem.

Stjernetegnets historie

Magi har altid fulgt os i historien. Lige fra de gamle grækere til den nordiske mytologi. Således kan man stadig læse horoskoper med forudsigelser om personligheder. Den dag i dag kan du læse dit horoskop i ugeblade og aviser. Mange følger et lille citat eller spådom for dagen via horoskoper. Det er derfor, astrologi tit optræder i ugeblade.

De tolv astrologiske tegn omfatter Tyren, Tvillingen, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbukken, Vandbæreren, Fisken og Vædderen. I teksten finder du en beskrivelse med dine positive astrologiske træk.

Plakater med stjernetegn og astrologi

I plakaterne beskriver teksten de egenskaber, der er kendetegnende for dit stjernetegn. Nogle oplever at teksterne passer perfekt til deres personlighed. Andre stiller spørgsmålstegn ved, om stjernerne kan have betydning for vores personlighed. Måske det mere er et spørgsmål er om arv og miljø? Uanset hvad du tror på, så er en stjernetegnsplakat en personlig, og smuk, ide til væggen.

Vil du vide mere om horoskoper og astrologi?

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater
Scroll til toppen