Vægt – Stjernetegn plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet “Vægten”.

Ryd
Varenummer (SKU): VAEGT0-000 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Vægten, stjernetegn-plakat

Få dit stjernetegn, her Vægten, som plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for dit stjernetegn.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

Plakatens tekst:

Vægt

Vægten tror grundlæggende på det gode i andre mennesker. Du holder af, at der er balance i tingene, og du er god til at lytte og hjælpe til. Vægten formidler budskaber på en diplomatisk og empatisk måde. Derfor vil venner og familie læne sig op ad vægten, fordi du med dit rolige overblik kan hjælpe med at skabe den balance, andre mennesker savner. Der er fokus på at skabe balance, snarere end ufred, og du vil gøre alt for at gøre andre mennesker glade. Vægten er et udpræget socialt menneske.  Du har en stor vennekreds, som du giver dig tid til at dyrke. Du har et stort intellekt, og har en stor viden om kunst, kultur, litteratur og alt som indeholder skønhed. Du lægger mærke til detaljer og talent, og du værdsætter derfor kunst og skønhed i højere grad end andre mennesker. Vægten har en evne til at se noget positivt i alle situationer, og elsker at omgive sig med mennesker, som ligesom Vægten selv, har en optimistisk tilgang til livet. Din smittende charme er forankret i dit lyse sind, som er præget af kærlighed og en meget stor omsorg for andre.

Køb en plakat med dit eget stjernetegn eller som en personlig gave til én som du har kær. Plakaten kan også købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren.

Plakaten forestiller det astrologiske symbol for Vægten.  Teksten med beskrivelsen af Vægtens karakteristika udgør symbolets grafiske form. Enkelte ord er fremhævede i sort.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til en Vægt, du kender.

Vægten: 23. september – 22. oktober

Genre: astrologi, spiritualitet, tro

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Vægt

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.