Krebs – Stjernetegn plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet for Krebs.

Ryd
Varenummer (SKU): KREBS0-000 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Krebs, stjernetegn-plakat

Få dit stjernetegn, her er det Krebs, som stjernetegn-plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for dit stjernetegn. Forneden kan du læse teksten, som den står på plakaten.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

Teksten til Krebs:

Krebs

Kendetegnende for Krebsen er din omsorgsfuldhed overfor dine medmennesker. Du er en god og kærlig ven. Venskaber sættes meget højt, og du har en stærk vennekreds, som er opbygget igennem mange år. Krebsen har en stærk intuition, og du fornemmer hurtigt, hvad du kan gøre for andre mennesker, for at hjælpe dem bedst. Dine venner nyder godt af disse karaktertræk hos dig, og venskaberne holder for evigt, for du er god til at være opmærksom på dine venners følelser, behov og begrænsninger. Du er sensitiv, og du passer på dig selv ved at holde følelserne tæt til kroppen. Du viser din følsomhed, og du står ved, hvad du tænker og føler. Krebsen har med sit følsomme og sensitive sind en hård skal, men indeni gemmer der sig et hjerte af guld. Krebsens partner nyder godt af Krebsens meget givende natur, for Krebsen har med sin intuition og følsomhed en enestående forståelse for, at give sin partner opmærksomhed og kærlighed. Familien og familielivet er særlig vigtig for den følsomme Krebs. 

Plakaten forestiller det astrologiske symbol for stjernetegnet Krebs. Symbolets grafiske form er dannet af teksten, som beskriver dette stjernetegns unikke karakteristika. Enkelte ord, som er særligt karakteristiske for Krebs, er fremhævede i sort farve.

Køb en plakat med dit eget stjernetegn, eller som en personlig gave til én, som du har kær. Den følsomme Krebs, vil med garanti sætte pris på denne plakat.

Plakaten kan også købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Krebsen: 21. juni – 22. juli

Genre: Astrologi, spiritualitet, tro

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Krebs