Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Krebs – Stjernetegn plakat

150,00 kr.357,00 kr.

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet for Krebs.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): KREBS0-000 Kategori: Tag:

Krebs, stjernetegn-plakat

 

Få dit stjernetegn, her er det Krebs, som stjernetegn-plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for dit stjernetegn. Forneden kan du læse teksten, som den står på plakaten.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

 

Krebs – plakatens tekst:

Kendetegnende for Krebsen er din omsorgsfuldhed overfor dine medmennesker. Du er en god og kærlig ven. Venskaber sættes meget højt, og du har en stærk vennekreds, som er opbygget igennem mange år. Krebsen har en stærk intuition, og du fornemmer hurtigt, hvad du kan gøre for andre mennesker, for at hjælpe dem bedst. Dine venner nyder godt af disse karaktertræk hos dig, og venskaberne holder for evigt, for du er god til at være opmærksom på dine venners følelser, behov og begrænsninger. Du er sensitiv, og du passer på dig selv ved at holde følelserne tæt til kroppen. Du viser din følsomhed, og du står ved, hvad du tænker og føler. Krebsen har med sit følsomme og sensitive sind en hård skal, men indeni gemmer der sig et hjerte af guld. Krebsens partner nyder godt af Krebsens meget givende natur, for Krebsen har en enestående forståelse for, at give sin partner opmærksomhed og kærlighed. Familien og familielivet er særlig vigtig for den følsomme Krebs.

Plakaten forestiller det astrologiske symbol for stjernetegnet Krebs. Symbolets grafiske form er dannet af teksten, som beskriver dette stjernetegns unikke karakteristika. Enkelte ord, som er særligt karakteristiske for Krebs, er fremhævede i sort farve.

Køb en plakat med dit eget stjernetegn, eller som en personlig gave til én, som du har kær. Den følsomme Krebs, vil med garanti sætte pris på denne plakat.

Plakaten kan også købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Krebsen: 21. juni – 22. juli

Genre: Astrologi, spiritualitet, tro

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også