Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Plakater der handler om Danmark og andre spændende steder

Artister

Sangtitel

Viser 1–30 af 36 resultater

Indret dit hjem med en musikplakat om Danmark

Musikplakaterne på denne side handler alle om Danmark eller et andet skønt sted på jorden. De fleste sange hylder vores fædreland, men der er også et par skeptiske plakater med protestsange i mellem, f.eks. Der er noget galt i Danmark af John Mogensen.

Plakaterne omhandler også  forskellige byer og områder af Danmark, f.eks. Fyn er fin. Danmarksmotiverne er dansk design på plakater med grafisk udtryk,  designet af Jane Rønne fra Songshape.

Indret dit hjem med en musikplakat om Danmark, eller giv en personlig gave til én, du holder af.

Byplakater og egnsplakater

Med fine byplakater og egnsplakater i indretningen kan vi vise, hvor vi er fra, og hvor vi hører til. Det er også plakater, som vækker både følelser og minder. Derfor er det en god gaveide til hjemmet.

Sangteksterne har deres helt egen unikke fortælling – nogle om en skøn ø, f.eks. Langeland og andre om nogle af Danmarks skønne byer, f.eks. Køge.

Plakater med Danmark

Plakater med byer kan signalere, hvor vi er født. De symboliserer det sted vi er vokset op, eller det sted vi nu bor til dagligt. Eller måske er en by af særlig betydning for dig. Sangene i billederne rummer en naturlig fortælling fra området.

Et konkret eksempel er f.eks. Ama’r er #1 plakaten med Rockers By Choice. Gruppen blev dannet i 1986, og er den dag i dag et ikonisk Amagerband. Måske skal du til en konfirmation på Amager, eller bruge en personlig gave med en fortælling? Så kan en plakat med byer være en kreativ ide.

Hvad kendetegner din by?

Hos Songshape designer vi plakater med byer efter komponistens oprindelse. Sangtekster skrevet af musikere fra din by.
Tag nu for eksempel Rundetårn i København. Det er et landskendt ikon for byen. Det kan også være et velkendt sted på Amager. For eksempel Helgoland badeanstalt ved strandpromenaden på Amager Strand. Måske er sangen ikke skrevet lige på badeanstalten, men den vil være et ikon for den by, sangskriveren har et særligt forhold til. Byer og steder er ofte minder, vi har haft som børn. Minder som vi kan forstærke, og nyfortolke, med en god fortælling i form af en plakat. 

Plakaternes enkle, grafiske udtryk gør, at de vil se flotte ud på væggen i de fleste hjem. De kan nemt kombineres med anden kunst, eller med andre af Songshapes flotte plakater.

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater
Scroll til toppen