Danmark

Plakater der handler om Danmark og andre spændende steder

Musikplakaterne på denne side handler alle om Danmark på en eller anden måde. De fleste hylder vores fædreland, men der er også et par skeptiske sangtekster i mellem. Plakaterne omhandler forskellige byer og områder af Danmark. Danmarksmotiverne er dansk design på plakater med grafisk udtryk,  designet af Jane Rønne fra Songshape.

Indret dit hjem med en musikplakat om Danmark, eller giv en personlig gave til én, du holder af.

Med fine byplakater og egnsplakater i indretningen kan vi vise, hvor vi er fra, og hvor vi hører til

Det er også plakater, som vækker både følelser og minder. Derfor er det en god gaveide til hjemmet.

På billederne kan du finde danske byer. For hver by kan du finde en kunstner, der har udgivet en sang, der handler om den by. Sangteksterne har deres helt egen unikke fortælling. I kombination med genkendelige bydele fortælles endnu en historie med plakaten.

 

Plakater med Danmark

Plakater med byer kan signalere, hvor vi er født. De symboliserer det sted, vi er vokset op, eller det sted vi nu bor til dagligt. Eller måske er en by af særlig betydning for dig. Sangene i billederne rummer en naturlig fortælling fra området. Et konkret eksempel er f.eks. Amager plakaten med Rockers By Choice. Gruppen blev dannet i 1986, og er den dag i dag et ikonisk Amagerband. Måske skal du til en konfirmation på Amager, eller bruge en personlig gave med en fortælling? Så kan en plakat med byer være en kreativ ide.

 

Hvad kendetegner din by?

Hos Songshape designer vi plakater med byer efter komponistens oprindelse. Sangtekster skrevet af musikere fra din by.

Tag nu for eksempel Rundetårn i København. Det er et landskendt ikon for byen. Det kan også være et velkendt sted på Amager. For eksempel Helgoland badeanstalt ved strandpromenaden på Amager Strand. Måske er sangen ikke skrevet lige på badeanstalten, men den vil være et ikon for den by, sangskriveren har et særligt forhold til. Byer og steder er ofte minder, vi har haft som børn. Minder som vi kan forstærke, og nyfortolke, med en god fortælling i form af en plakat.   

Plakat serien med byer passer godt ind i mange hjem, og skaber genkendelighed til tid og sted for både børn og voksne. Plakaternes enkle. grafiske udtryk gør, at de vil se flotte ud på væggen. De kan nemt kombineres med anden kunst, eller med andre af Songshapes flotte plakater.

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.