Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Plakater med digte, poesi og kærlige boosts

Artister

Sangtitel

Viser alle 27 resultater

Plakater med digte, poesi og kærlige boosts

Songshape har udviklet en række plakater med kendte digte og citater. Har du et særligt citat, du holder af, kan det være en fin måde at vise det på, ved at hænge det op som en plakat.

Songshape har i samarbejde med kendte danske musikere skabt en serie dansk designede plakater. Du kan også finde plakater med digte og poesi. Nogle gange hænger digte sammen med skabelsen af en sang. Derfor kan kombinationen af digte og sangtekster være tæt forbundne.

Plakaterne er flotte i sit enkle design, hvor motivet afspejler kompositionen på sangen.

Plakater med digte og poesi

En af Danmarks mest kendte digtere er Dan Turèll. Plakaten Gennem byen en sidste gang er et klassisk digt. Det handler om en vandretur gennem Københavns gader. Det er en sidste gang, inden han skal dø. Dan Turèll døde i en alder af 46 år. Han døde af kræft, men efterlod sig en stor samling af poesi og digte, så man kan sige, på den måde lever han for evigt igennem sine tekster.

Vil du vide mere om danske digtere, kan du her på Kristlig Dagblads hjemmeside læse mere om 10 dygtige digtere fra Danmark.

Danske digtere fortolket til sangtekster

Anne Linnet er en af Danmarks store sangere, og hun har fortolket nogle af Tove Ditlevsens digte. Igennem lyriske sangtekster komponerer hun digte, som også bliver til skønne sange. Songshape har designet plakaten Barndommens gade, der forestiller en lille pige i en tom gade, hvor sangteksten udgør gadens grafiske form.

Plakaterne er moderne og tidløse med deres sort-hvide udtryk, og med et kreativt grafisk design. Plakaterne er dansk design, og du kan købe plakaterne i flere størrelser. 

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater
Scroll til toppen