Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

IDÉEN BAG SongShape

Sådan opstod idéen med musikplakater

Mit navn er Jane Rønne, og det er mig, som står bag idéen og designet bag plakaterne

De fleste sangtekster indeholder mange følelser, og disse kommer ofte til udtryk, når de bliver fremført af kunstneren. Jeg ønsker, at understrege følelserne og meningen med sangen ved at sætte ordene ind i en form.
Jeg er uddannet grafiker, og jeg har altid godt kunne lide at ændre på noget traditionelt og tænke ud af boksen – og det føler jeg virkelig, at jeg gør med mine Songshape plakater.

Den første musikplakat blev til

Inspirationen kom til mig i 2017, da Ed Sheeran var i radioen konstant med storhittet “Shape of you”. Denne sangtekst blev den første ‘sang-i-en-form’ (som jeg desværre endnu ikke har fået rettighederne til at sælge – men jeg kæmper stadig). Plakaten blev den første af mange, for da jeg havde designet den, havde jeg lyst til at lave flere. Det var op til jul, så jeg lavede en julegave til hver af mine to døtres yndlingssange, samt et par gaver til nogle gode venner.
Min idé og mine plakater blevet taget rigtigt godt imod, så jeg valgte at arbejde videre med mit koncept og undersøge, hvad der skulle til for at få tilladelse til at benytte andres tekster.

Sangtekster med copyright

Udfordringen ved mit koncept er, at der på langt de fleste sangtekster er copyright, og jeg skal derfor have lov af rettighedshaver til at lave mine plakater. Du kan læse mere om rettigheder her.
Jeg håber, at du kan lide idéen bag mine plakater, og har du forslag til kunstnere, som jeg skal tage kontakt til for at få tilladelse til at lave plakater, så kontakt mig endelig. Har du ris, ros, spørgsmål, eller forslag, så send mig en mail.

FÅ 10 RABAT! BLIV MEDLEM AF SONGSHAPE FAMILY

Vi sender dig en e-mail med en rabatkode med det samme og du får løbende besked fra os, når vi har produktnyheder og invitationer til events, konkurrencer m.m..

Følg Songshape

Facebook

Følg Songshape på Facebook ved at klikke på linket herunder:

Instagram

Følg Songshape på Instagram ved at klikke på linket herunder:

LinkedIn

Følg Songshape på LinkedIn ved at klikke på linket herunder:

YouTube

Følg Songshape på YouTube ved at klikke på linket herunder: