Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

plakater med stjernetegn

Astrologiplakater med dit stjernetegn

Artister

Sangtitel

Viser alle 12 resultater

plakat med Stjernetegn

Udsmyk dit hjem med en astrologiplakat i enkelt, dansk design. Eller giv plakaten som en personlig gave. Plakaten er designet, så en beskrivende tekst om det aktuelle stjernetegn samtidig udgør formen på tegnet. Alle teksterne i plakaterne er udarbejdet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra Stjernesvar, som er uddannet astrolog fra Skandinavisk Astrologi Skole.

Et stjernetegn er bestemt efter, hvordan stjernetegnene optræder på stjernehimlen. Stjernetegn bliver også kaldt for soltegn. Det skyldes, at det er solens tidspunkt for, hvornår det optræder i stjernetegnet, der danner grundlaget for, hvilket stjernetegn der kommer frem.

Stjernetegnets historie

Magi har altid fulgt os i historien. Lige fra de gamle grækere til den nordiske mytologi. Således kan man stadig læse horoskoper med forudsigelser om personligheder. Den dag i dag kan du læse dit horoskop i ugeblade og aviser. Mange følger et lille citat eller spådom for dagen via horoskoper. Det er derfor, astrologi tit optræder i ugeblade.
De tolv astrologiske tegn omfatter Tyren, Tvillingen, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbuk, Vandbæreren, Fisken og Vædderen. I teksten finder du en beskrivelse med dine positive astrologiske træk.

Plakater med stjernetegn og astrologi

I plakaterne beskriver teksten de egenskaber, der er kendetegnende for dit stjernetegn. Nogle oplever at teksterne passer perfekt til deres personlighed. Andre stiller spørgsmålstegn ved om stjernerne kan have betydning for vores personlig. Måske det mere er et spørgsmål er om arv og miljø? Uanset hvad du tror på, så er en stjernetegns plakat en personlig ide til væggen.
Vil du vide mere om horoskoper og astrologi?

Få lavet et personligt horoskop af Brian Teglgaard på stjernesvar.dk eller læs dagens horoskop gratis på Horoskopnettet.dk

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater

HVAD GØR EN GAVE PERFEKT?

Personlig

Den skal være personlig - f.eks. modtagerens yndlingssang som plakat

Unik

Giv en unik plakat - noget som ikke alle andre har

Holder længe

En ting som holder længe - en plakat har ingen udløbsdato

Til at betale

Priserne på Songshape plakater starter ved kun kr. 147,-

Scroll til toppen