Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Skytte – Stjernetegn plakat

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet “Skytten”.

Ryd
Varenummer (SKU): SKYTTE-000 Kategori: Tag:

Skytten, stjernetegn-plakat

Få dit stjernetegn, her er det Skytten, som stjernetegn-plakat. Teksten på plakaten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for dette stjernetegn.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

Skytte – plakatens tekst:

Din energiske Skytte-energi gør dig ambitiøs af natur, og du søger altid nye udfordringer. I din optik er græsset altid grønnere andre steder, hvorfor du hele tiden er på fuld fart efter at opleve nye og anderledes horisonter. Som Skytte vælter du ud med hvad der falder dig ind, og du er altid bydende ærlig. Som Skytte er du meget generøst anlagt, og der er ikke det du ikke vil give af gode gaver og gøre af gerninger for dine venner og familie. Politiske anliggender, dyrevelfærd, børnesager og dets lige er noget en Skytte interesserer sig meget for. Du er idealistisk og vil gerne involvere dig aktivt i de sager, der står dit hjerte nært. Den frihedselskende skytte er en fantastisk ven at have. Du giver meget til dine venner, og fordi du elsker frihed, forlanger du intet til gengæld.

Køb en plakat med dit eget stjernetegn eller som en personlig gave til én som du har kær.

Plakaten forestiller det astrologiske symbol for stjernetegnet Skytten. Teksten, som beskriver Skyttens unikke karakteristika, danner den grafiske form af symbolet. Enkelte ord er fremhævede i sort farve.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til din Skytte-ven eller veninde. Kan du kende den idealistiske side, som er beskrevet i teksten? Er din Skytte-ven/veninde en ærlig og generøs person, som elsker at gøre noget for andre? Denne plakat kan netop minde Skytten om, at dette er en meget stor styrke. Noget som kan dyrkes og sættes pris på af andre mennesker i omgangskredsen.

Plakaten fås også indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke være.

Skytten: 22. november – 20. december

Genre: astrologi, spiritualitet, tro

Andre kunder ser også

Scroll til toppen