Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Plakater med Hip Hop, dansk Rap og Indi

Artister

Sangtitel

Viser alle 13 resultater

Hip hop kulturen 

Musikplakaterne på denne side er alle med sange af danske rappere. Prøv om du kan finde Your Favorite Song in a Shape!

Hip hop som musikkultur startede i slutningen af halvfjerdserne. Kombinationen af dans, Breakdance og Electric Boogie, med vers og rytmer, der udtrykkes igennem begrebet rap, blev startskuddet til en ny genre indenfor musikken. Derudover er genren også forbundet med den nyskabende grafiske kunst, nemlig graffitien. Stilen lever videre i dag i bedste velgående.

Mange designtøjmærker har igennem tiden ladet sig inspirere af Hip hop style. Hoodies, sweatshirts og joggingbukser, som i dag er samlet under kategorien Athleisure, er særdeles populært hos de helt unge, og hos de lidt ældre. Hos Songshape har Jane Rønne designet plakater i samarbejde med kendte danske rappere.

Danske musikere indenfor genren

Blandt rappere kender du måske Natasja, der blev kendt med sangen Giv mig Danmark tilbage. Hun kom i  miljøet omkring musikken og dansen, og hun var bedste venner med Karen Mukupa, som også er rapper.

Rap sang - Roskilde Festival

Roskilde State of Mind af Per Vers er et andet eksempel på en rap sang, der kom frem i 2011. Vidste du at Per Vers var den første vinder af  MC´s Fight Night. Det er en freestyle Rap Battle turnering.

Per vandt i året 2000 og i 2001. Han har senere været dommer i samme konkurrence. Konkurrencen er Danmarks version af mesterskaberne i improviseret rap.

Hip hop Dance

Hip hop er desuden en kendt dansegenre. Dansen er kendt for sine glidende bevægelser igennem kroppen. Dansen startede som electric boogie, og gik over i en mere flydende og sammenhængende dans, med elementer fra diskodans. Musikken til koreografierne er ofte inspireret af musikken fra genren.

På danseskoler kan man lære dansen. En af de mest kendte instruktører er Kenneth Stenlund, som har vundet flere mesterskaber i dans CPH Dans.

Hip hop plakater med danske musikere kan købes hos Songshape fra kun 157.-

Læs mere om hip-hop-kulturen 

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater
Scroll til toppen