Fail Forever – When Saints Go Machine plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Fail Forever” af When Saints Go Machine

Ryd
Varenummer (SKU): FAILFO-059 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Fail Forever, When Saints Go Machine-plakat

Fail Forever af When Saints Go Machine udkom som single i 2009.

Sangen handler om, at planer og visioner nemt kan falde fra hinanden.

Bandet vandt P3 Talent-Prisen ved P3 guld i 2008. På Roskilde Festivalen åbnede bandet Orange Scene i 2010. Dette anses for at være en af de ultimative anerkendelser for et band eller en artist på dansk jord.

Bandet består af Silas Moldenhawer (trommer), Jonas Kenton (synth, vokal), Simon Muschinsky (keys) og Nikolaj Manuel Vonsild (vokal). De beskrives som at have en soulet, elektro-lyd. Denne sang har en mol-klang, som underbygger det dystre tema. Sounden leder tankerne hen på musik af international karakter.

Den flotte, grafiske plakat forestiller en hånd, som vender tommelfingeren nedad. Håndens grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i fed skrift.

Plakatens grafiske udtryk gør, at den passer perfekt ind i det moderne hjem. Den er nem at kombinere med andre af plakaterne fra Songshape, lige så vel som, at den kan kombineres med anden, mere farverig kunst.

Denne grafiske plakat er en ideel gaveidé til én, som er fan af When Saints Go Machine. Songshape tilbyder også indramning af plakater. Vi sender også gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Genre: rock, dansk rock, elektro-pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Fail Forever

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.