Levering 1-5 dage   I    GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr. I   Plakaterne er lavet efter aftale med sangskrivere/rettighedshavere

Kæmper ik imod – Ricki Dale plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “Kæmper ik imod” af Ricki Dale og JEV.

Ryd
Varenummer (SKU): KAEMPE-054 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

‘Kæmper ik imod’ – Ricki Dale-plakat

‘Kæmper ik imod’, Ricki Dale plakat. Den skønne sang er skrevet af Ricki Dale og JeV. Det er Rickis debutsingle. JeV er en ung rapper fra Ballerup. Han ren en del af rap og hiphop-gruppen “Bravo”.

Ricki Dale har udtalt, at han ikke laver musik for at blive millionær, men for at han måske kan røre folk med sine sange. Hans ønske er, at hans musik får folk til at føle noget. Får den skønne sang dig til at føle noget? Mon ikke? Team Songshape er i hvert fald fans…

Ricki Dale har spillet musik, siden han var 6 år.  I 2003 deltog han i tv-programmet Idols. Han gentog succesen, adskillige år senere, da han i 2017 nåede til Five Chair Challenge i X-Factor. Dengang optrådte han som en del af gruppen, “KEEN”.

Du har måske også hørt Ricki Dales sange på P3s Karrierekanon.

Plakaten er et must til enhver fan af Ricki Dale og rapperen JEV.

Plakaten forestiller et hjertet, som er delt i to. Sangens tekst udgør hjertets grafiske form. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Genre: pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Kæmper ik imod