Kæmper ik imod – Ricki Dale plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Kæmper ik imod” af Ricki Dale og JEV.

Ryd
Varenummer (SKU): KAEMPE-054 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Kæmper ik imod, Ricki Dale-plakat

Kæmper ik imod, Ricki Dale plakat. Den skønne sang er skrevet af Ricki Dale og JeV. Det er Rickis debutsingle. JeV er en ung rapper fra Ballerup. Han ren en del af rap og hiphop-gruppen Bravo.

Ricki Dale har udtalt, at han ikke laver musik for at blive millionær, men for at han måske kan røre folk med sine sange. Hans ønske er, at hans musik får folk til at føle noget. Får den skønne sang dig til at føle noget? Mon ikke? Team Songshape er i hvert fald fans…

Ricki Dale har spillet musik, siden han var 6 år.  I 2003 deltog han i tv-programmet Idols. Han gentog succesen, adskillige år senere, da han i 2017 nåede til Five Chair Challenge i X-Factor. Dengang optrådte han som en del af gruppen, KEEN.

Du har måske også hørt Ricki Dales sange på P3s Karrierekanon.

Plakaten er et must til enhver fan af Ricki Dale og rapperen JEV.

Plakaten forestiller et hjertet, som er delt i to. Sangens tekst udgør hjertets grafiske form. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Denne flotte, grafiske plakat er en fin og personlig gaveidé til én som elsker denne sang. Songshape kan også indramme plakaten, og vi sender naturligvis gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke være.

Genre: pop, hiphop, rap, dansk pop, dansk hiphop, dansk rap

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Kæmper ik imod

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.