Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Kærlighed

Artister

Sangtitel

Viser 1–12 af 163 resultater

Kærlighedssange som plakat

Sig det med en sang! Kærlighedssange giver varme i hjertet

Smelt dine nærmeste med musikplakater med kærlighedssange fra Songshape.

Kærlighedssange er vigtige for de sætter ord på vores følelser for hinanden.

Mange venner har en sang, som de deler som et usynligt bånd imellem sig. Måske er det en sang de hørte første gang, I var sammen, eller en sang I dansede til under måneskinnet. Det kan være måden teksten forbinder jeres kærlighed til sangen, eller en særlig melodi I husker fra en særlig ferie eller oplevelse.

Kærlighedssange giver sammenhold

Følelserne får frit løb med musik, og derfor opstår der tit sød musik, når vi laver noget sammen med musik som baggrundstapet. Det gør oplevelsen af sammenhold stærkere. Det betyder også, at hvis vi oplever konflikter, kan musikken blive et symbol på noget stærkt, vi havde sammen i en særlig tidslomme i livet. Livet består af opture og nedture, og sammen med musik som skaber særlige stemninger, kan vi løfte humøret ved at mindes de rigtig gode sange.

Med musikplakater fra Songshape kan du blive mindet om de gode oplevelser i livet med familie og venner. Måske du har en særlig person, du holder af, som du har et særligt musik-bånd til. Du kan også skabe et nyt bånd til nye venner med sangplakater.

Citater og vers som kærlighedsdigte

Har du brug for plakater med lidt mindre kærlighed, men som understøtter et specielt citat, der har betydning for dig eller fra kendte digtere, så kan du også finde et udvalg af plakater inden for denne genre her på siden.

Giv din kæreste/mand/kone en plakat med en kærlighedssang, som betyder noget for jer. Eller med en sangtekst, som udtrykker dine følelser for hende eller ham, f.eks. I Will Always Love You med Whitney Houston.

Musikplakaterne er designet, så sangteksten udgør en form, som giver mening for sangteksten. Stilen er enkel og passer ind i de fleste hjem.

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater
Scroll til toppen