All I Want Is You – Dicte plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “All I Want Is You” af Dicte.

Ryd
Varenummer (SKU): ALLIWA-051 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

‘All I Want is You’, Dicte-plakat

‘All I want is you’, Dicte-plakat. Sangen blev udgivet som single af Dicte i 2015.

Teksten er skrevet af Benedicte Westergaard Madsen (Dicte) og Marcus Winther-John.

Danmark hørte først noget til Dictes sangstemme, da hun i 1989 var en del af bandet, Her Personal Pain.Hun gik solo efter nogle år i bandet. Siden da har Dicte udgivet adskillige albums, mens hun har skrevet musik til  blandt andet tv og teater. Dicte var desuden udpeget til at være en del af Musikrådet fra 1999-2002.

Plakaten forestiller et hjerte. Sangteksten til ‘All I Want is You’ udgør den grafiske form på hjertet. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten er en sød og personlig gaveidé til en Dicte-fan. Måske har du en særlig person, du vil sende et særligt budskab til? Èn som du virkelig gerne vil have? Det kan næsten ikke siges tydeligere, end med denne plakat, at du føler noget særligt for modtageren.

Genre: pop, dansktop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.