Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Dansk musik

Artister

Sangtitel

Viser 1–12 af 235 resultater

Plakater med danske sange

Hos Songshape finder du plakater med danske musikere

I et samarbejde med musikerne har Songshape fået tilladelse til at skabe design plakater med sangtekster og motiver.

Derfor kan du finde en lang række af sange med kendte danske sangtekster.

På Songshape finder du plakater med musiktekster komponeret som grafisk design

Your Favorite Song in a Shape.  

I et samarbejde med musikerne har Songshape fået tilladelse til at skabe design plakater med sangtekster og motiver. Derfor kan du finde en lang række af sange med kendte danske musikere.

Blandt store danske sangere finder du bl.a.  Anne Linnet, Dicte, Gnags, Kim Larsen, Michael Falck. Sebastian, Poul Krebs, Rockers By Choice, Søs Fenger og Thomas Helmig og John Mogensen.

Plakaterne er designet med et moderne og enkelt udtryk. Det grafiske udtryk i farverne er primært holdt i sort/hvid. Musikplakaterne passer til mange personlige begivenheder, og de er dermed alletiders gaveidé til f.eks. bryllup eller konfirmation. Hvad enten du ønsker en plakat til din egen bolig, eller at give den som gave, så kan du finde mange forskellige sangtekster inspireret fra dansk musik.

Vidste du, at du kan sortere i genren dansk musik, og derefter finde din favorit sang fra kunstneren

Dansk musik handler også om kultur og fællessang. Udvalget hos Songshape spænder bredt fra kærlighedssange og til sange fra Højskolesangbogen og Melodigrandprix samt børnesange.

Alle plakater med sangtekster er lavet efter aftale med sangskriver, hvor dette er påkrævet. I de fleste tilfælde er der lavet en licensaftale, hvor sangskriver får en andel af salget, eller hvor beløbet skænkes til velgørende formål.

Plakater i flere størrelser 

Alle plakater med dansk musik fremstilles i 5 forskellige størrelser; A5, A4, A3, 40×50 og 50×70 cm. Du kan også vælge at købe en ramme til  Så er du sikker på, at den matcher i størrelsen.

Vælg mellem en enkel, sort aluminiumsramme eller en tidsløs egetræsramme. Se udvalget af rammer her.

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater
Scroll til toppen