Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

A Green Tomorrow Today – Tamra Rosanes plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “A Green Tomorrow Today” af  Tamra Rosanes.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): AGREEN-039 Kategorier: , , Tag:

Musikplakat med A Green Tomorrow Today af Tamra Rosanes

 

A Green Tomorrow Today er skrevet og sunget af Tamra Rosanes. Sangen er fra 2009 og i den går Tamra Rosanes til musikalsk kamp mod den globale opvarmning

Med den optimistiske tekst opfordrer Tamra Rosanes alle til at tage ansvar for vores miljø og være med til at gøre en forskel, før det er for sent.

Tamra Rosanes, er oprindeligt fra USA, men i dag har hun dobbelt statsborgerskab. Hun startede sin karriere på ViseVersehuset i Tivoli. Stedet har været et populært sted for danske musikudøvere. Udover at være soloartist er hun også en flittigt benyttet backing sangerinde. Hun har optrådt med navne som Sanne Salomonsen, Brødrene Olsen og Nanna. Hun var sangerinde i gruppen Flair og senere i gruppen, The Pack. Med Sanne Salomonsen og Lis Sørensen optrådte hun i gruppen, Cowgirls. Tamra Rosanes har siden 1988 holdt sig til country-musik. Før da var hun indenfor popmusik.

Plakaten med A Green Tomorrow Today forestiller et smukt, grønt træ, som vil pynte i alle hjem. Kender du en, som synes, vi skal passe godt på miljøet? Det gør vi vist allesammen. Denne plakat med det smukke grønne træ, vil være en sød, personlig gave, med et budskab som rammer tidsånden fra 2009, såvel som i dag.

 

Genre: country and western

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også