Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER HOS SONGSHAPE

Når du handler på songshape.dk, skal du acceptere vores salgs- og leveringsbetingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser nedenstående betingelser grundigt igennem, inden du handler.

Betaling
Alle priser er angivet i DKK. (danske kroner) inkl. moms. Songshape modtager betaling med VISA-Dankort og Mastercard. Har du ikke mulighed for at betale med kort, så kontakt os på info@songshape.dk, så vi kan aftale nærmere omkring MobilePay eller bankoverførsel.

Sikkerhed
Dit privatliv er vigtigt for os. Songshape bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL-standarden almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.

Persondata
Songshape gemmer dit navn, adresse, email og tlf. op til 5 år efter, du har handlet hos os. Du har til enhver tid ret til at få indsigt i dine persondata og ret til at blive slettet fra vores database. Songshape videregiver ikke dine oplysninger til andre. Den dataansvarlige hos Songshape er Jane Rønn, og hun kan kontaktes på jane@songshape.dk.

Nyhedsbrev
Har du valgt at blive en del af Songshape Family og dermed modtaget vores nyhedsbrev kan du til enhver tid afmelde nyhedsbrevet i bunden af mailen.

Levering
Songshape sender varen inden for et par dage efter bestilling, med mindre andet er aftalt.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke skader opstået efter modtagelsen. Songshape dækker som udgangspunkt ikke returneringsomkostninger. Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til: info@songshape.dk inden varen returneres. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal du anmelde til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@songshape.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del, eller intet, af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Ansvar
Songshape påtager sig ikke noget ansvar udover det, der fremgår af ovennævnte punkter, og kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader.

Songshape indgår alle aftaler på dansk og efter dansk ret. Når du handler på www.songshape.dk gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler såvel som reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

Songshape tager forbehold for trykfejl i priser og varebeskrivelser, pris-, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder.

Rabatter
Voucherkoder kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Vælg kategori:

HVAD GØR EN GAVE PERFEKT?

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.