Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

HANDELSBETINGELSER HOS SONGSHAPE

Når du handler på songshape.dk, skal du acceptere vores salgs- og leveringsbetingelser.
Vi anbefaler derfor, at du læser nedenstående betingelser grundigt igennem, inden du handler.

Betaling

Alle priser er angivet i DKK. (danske kroner) inkl. moms. Songshape modtager betaling med VISA-Dankort og Mastercard.

Vi trækker først penge fra dit kort, når vi afsender varen.

Har du ikke mulighed for at betale med kort, så kontakt os på info@songshape.dk, så vi kan aftale nærmere omkring MobilePay eller bankoverførsel.

Sikkerhed

Dit privatliv er vigtigt for os. Songshape bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL-standarden almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.

Persondata

Songshape gemmer dit navn, adresse, e-mail og tlf. op til 5 år efter, du har handlet hos os. Du har til enhver tid ret til at få indsigt i dine persondata og ret til at blive slettet fra vores database. Songshape videregiver ikke dine oplysninger til andre. Den dataansvarlige hos Songshape er Jane Rønne, og hun kan kontaktes på jane@songshape.dk.

Nyhedsbrev

Har du valgt at blive en del af Songshape Family og dermed modtaget vores nyhedsbrev kan du til enhver tid afmelde nyhedsbrevet i bunden af mailen.

Levering

Songshape sender varen inden for et par dage efter bestilling, med mindre andet er aftalt. Som udgangspunkt sendes sendes pakkerne med GLS til nærmeste pakkeshop, men jeg kan levere på anden fragtfirma, hvis dette er et ønske. Hvis du ikke afhenter din pakke i pakkeshoppen bliver pakken sendt retur til afsender af GLS og dette tager GLS kr. 50 kr. for. Skal pakken gensendes skal du derfor betale ny fragt samt de 50 kr. for returforsendelsen. 

Har du bestil levering til hjemmeadresse eller virksomhed og GLS ikke kan levere til adressen vil GLS ligeledes sende pakken retur til afsender og dette tager GLS kr. 50 kr. for. Skal pakken gensendes skal du derfor betale ny fragt samt de 50 kr. for returforsendelsen. 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke skader opstået efter modtagelsen. Songshape dækker som udgangspunkt ikke returneringsomkostninger. Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til: info@songshape.dk inden varen returneres. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Ved skader
Har du modtaget en pakke, hvor indholdet har taget skade under fragten erstatter Songshape selvfølgelig varen. Det er vigtigt, at du sender fotodokumentation af det ødelagte produkt samt af emballagen. GLS stiller krav til der er billeder af alle pakkens udvendige flader samt foto af alt indvendig beskyttelse. Fotos sendes til info@songshape.dk sammen med dit ordrenummer. Dette skal du gøre senest 3 dage efter modtagelsen af pakken. Ellers frafalder erstatningsmuligheden.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal du anmelde til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@songshape.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del, eller intet, af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Ansvar

Songshape påtager sig ikke noget ansvar udover det, der fremgår af ovennævnte punkter, og kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader.

Songshape indgår alle aftaler på dansk og efter dansk ret. Når du handler på www.songshape.dk gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler såvel som reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

Songshape tager forbehold for trykfejl i priser og varebeskrivelser, pris-, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder.

Rabatter

Voucherkoder kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

HVAD GØR EN GAVE PERFEKT?

Personlig

Den skal være personlig - f.eks. modtagerens yndlingssang som plakat

Unik

Giv en unik plakat - noget som ikke alle andre har

Holder længe

En ting som holder længe - en plakat har ingen udløbsdato

Til at betale

Prisen afhænger af størrelse, så du kan få en gave, der passer til dit budget.