Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

BOLIGINSPIRATION TIL VÆGGEN

Her er tre gode ideer til boligindretning med plakat design til hjemmet

Indret billedvæggen med plakater i sorte og hvide farver

Står du også og skal forvandle dit hjem med spændende indretning?
Plakater fra Songshape er lavet i et tidsløst design. Derfor præsenteres her ideer til, hvordan du kan sammensætte plakater i sort og hvid og lave en flot billedvæg. På eksemplerne har vi brugt et udvalg af Songshapes plakater, men på det første billede er Songshapeplakaterne mikset med andre plakater.
Læg billederne ned på gulvet, før du begynder at hænge op. Så skaber du et godt overblik, og du kan prøve dig frem med afstand, farvesammensætninger, forskellige størrelser. Vi anbefaler dog, at du holder den samme afstand mellem rammerne, og gør det helt konsekvent. På den måde er der harmoni mellem billederne, og du vil opnå et flottere og mere harmonisk resultat.
Der findes store billedvægge og små billedvægge. Nogle er til rigtig mange billeder, og andre kun nogle få udvalgte. Her på siden giver jeg tre tips til, hvordan du kan indrette dine rum med en flot plakat væg.
Det første eksempel med grå baggrund viser et stort udvalg af sort hvide billeder sat sammen på en farvet væg. Rammerne er sorte og matcher både sangtekster og de grafiske stramme linjer med det bløde budskab i sangteksterne. På denne væg bryder de større plakater med de mindre, sammen med personlige fotos i sort/ hvid. I det første eksempel kan du se, hvordan det ser ud, når billederne hænger forskudt på væggen, og med lidt afstand til hinanden.

Dekorativ væg med sort/hvid og farver

Det andet tip til boligindretning med plakater viser plakat design med en kombination af sort hvide plakater og enkelte farver.
Når du skal sammensætte en billedvæg, findes der forskellige måder at gøre det på. Du kan for eksempel opsætte plakaterne indenfor et kvadratisk felt. På den måde har du en lige og skarp ophængning. I denne ophængning er her også brugt sorte rammer. I dette eksempel er der ophængt 12 forskellige plakater. Alle plakaterne er sangtekster, der afspejler motivet i plakatdesignet. Du finder det store udvalg i sangtekster og motiver under siden plakater.

Plakater i store størrelser kombineret med rå væg

Har du en større væg, kan du overveje at indrette væggen med en kombination af store plakater i midten, og så bygge mindre plakater op rundt om de større. Her ses det tredje forslag til ideer til en billedvæg med plakater i tidløst design. Det, du ser på billederne, er ikke kun et motiv i sort hvid. Det er også følelser fra sangtekster skrevet af kendte sangere. Her ses en Kim Larsen plakat til højre. Over den findes plakaten Køb bananer. Du kan finde plakater med sangtekster inspireret af både dansk musik og internationale kunstnere.
Find boliginspiration til væggen i det store plakat udvalg fra Songshape. Indret en billedvæg og send os gerne et foto, som vi må dele af din væg. Du kan også følge Songshape på Facebook.

Følg Songshape

Facebook

Følg Songshape på Facebook ved at klikke på linket herunder:

Instagram

Følg Songshape på Instagram ved at klikke på linket herunder:

LinkedIn

Følg Songshape på LinkedIn ved at klikke på linket herunder:

YouTube

Følg Songshape på YouTube ved at klikke på linket herunder: