Levering 1-5 dage   I    GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr. I   Plakaterne er lavet efter aftale med sangskrivere/rettighedshavere

Rettigheder

RETTIGHEDER

Alle Songshape plakater er lavet som en hyldest til sangskriverne og kunstnerne, som står bag de fantastiske sange, der kan vække så mange følelser og minder i os alle. Og bag enhver tekst er en tekstforfatter eller sangskriver. Denne eller disse person(er) har rettighederne til teksten og kan bestemme om teksten må gengives.

Songshape laver plakater efter aftale med rettighedshavere, og Songshape betaler ofte licens til de respektive musikforlag eller direkte til sangskriver/arvinger.

 

Hvordan kan man se om en plakat med en sangtekst er lavet efter aftale med rettighedshaver?

De fleste kunstnere og musikforlag forlanger at deres copyright-tekst bliver indsat synligt på plakaten. På alle Songshape plakater kan du i nederste venstre hjørne se hvem der står bag teksten (og nogle gange musik og sang), og du kan se, at vi har fået lov til at udgive plakaten.

Herunder kan du se et eksempel på en copyright-tekst, som viser at Songshape har indgået en aftale med rettighedshaver. 

Alle plakater er forsynet med titel og rettighedshavernes navn(e)

Nye aftaler med sangskrivere

Det er desværre – men forståeligt nok – ikke mange store sangskrivere, som skriver deres telefonnummer i telefonbogen, så det kan være svært at få fat på dem.

Derfor kan det være en yderst tidskrævende proces at søge om tilladelse til en sangtekst, men Songshape gør gerne dette arbejde, hvis du har en idé til en sangtekst som vi bør lave en plakat med. 

 

Hvilken sangtekst vil du gerne se som en Songshape plakat?

Send gerne dine ønsker og forslag til nye sangtekster/plakater til os på info@songshape.dk

 

Copyright

Det er selvfølgelig ikke tilladt at kopiere en Songshape plakat.

Køb de nyeste Songshape plakater