Plakater kombineret med billeder og kunst

Lav en personlig plakatvæg, hvor du kombinerer personlige fotos med plakater

Kunne du tænke dig at lave din egen, meget personlige, billedgallerivæg. Her viser vi eksempler på, hvordan du kan gøre, hvis du vil kombinere fotos med plakater. 

Plakatvæg med personlige fotos

Inspiration til plakatvæg med musikplakater fra Songshape

Kunne du tænke dig at kombinere dine personlige minder i form af fotos, med sange som har en særlig betydning for dig eller din familie? Her kan du se, hvordan det kan gøres. For at skabe ro er der brugt ens, sorte rammer. Læg rammerne på gulvet, før du hænger dem op. På denne måde opnår du det ønskede resultat, uden ærgerlige ekstra huller i væggen. Så kan du flytte rundt igen og igen, til du opnår det perfekte resultat. 

Plakatvæg med andre plakater

Inspiration til plakatvæg med musikplakater fra Songshape

Her danner plakaterne en lille historie. Songshape-plakaten til højre er kombineret med plakater, som er købt andre steder. For at opnå et roligt udtryk er rammerne ens. Man kan sagtens bruge egetræsrammer, hvide rammer, eller blot sætte plakaterne op med elefantsnot. Mulighederne er mange, men husk at lægge plakaterne på gulvet før du hænger dem op. Her er der samme afstand mellem billederne som hænger to og to, mens de større billeder hænger med større afstand til de andre rammer. Dog har de større rammer samme afstand til de mindre. Så er der system i tingene, og øjet finder ro.

Plakatvæg med billeder af kunstner(e)

Inspiration til plakatvæg med musikplakater fra Songshape

Her er der lavet en hyldestvæg til Michael Falch. De otte rammer er hængt op, så der er plads til en plante under dem. Det kunne også være en lampe, en stak bøger, en buste af Mozart, eller en figur. Dermed er billedernecentrale, men understøttet af noget helt anderledes. Plakaterne er ophængt med præcis samme afstand. Læg rammerne på gulvet, før du hænger dem op. På denne måde opnår du det ønskede resultat, uden ærgerlige ekstra huller i væggen.

Plakater med kunst

Inspiration til plakatvæg med musikplakater fra Songshape

Det giver også et meget personligt udtryk at kombinere sin plakat med anden form for kunst. Her er vist Langebro, af Kim Larsen og Gasolin, kombineret med et udtryksfuldt stykke vægkunst.

 

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.