Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Plakater med børnesange

Artister

Sangtitel

Viser alle 28 resultater

Bliv taget tilbage til et ægte børneminde

Børneplakater fra Songshape er en sød måde at huske de mange gode børnesange på. Med en børnesangplakat på væggen husker man at synge mere med sit barn. Her er mange forskellige sangplakater at vælge imellem, og vi har også en af dine favoritter. Det er vi helt sikre på.

Måske husker du Cykelsangen af Povl Kjøller. Sangen er også kaldet Jeg er så glad for min cykel. Den er fra 1973, og den er stadig kendt af alle børn i Danmark. Det er en sang, som efterhånden har nogle år på bagen, men den er stadig lige populær. Derfor kan du finde den i Songshapes plakatsamling. Povl Kjøller var desuden kendt for sin medvirken i Kaj og Andrea i DRs børnetime, den vel nok mest kendte børnetime nogensinde i Danmark. De smukke børneplakater vil være fine på ethvert børneværelse, og det enkle design gør, at de let kan kombineres med andre former for kunst.

Har du brug for hjælp til at indrette børneværelset? Få inspiration til opsætning af plakatvæg her.

Favoritsange til ulvetimen

Kan du huske sangene fra din egen barndom? De fleste har en favoritsang, de husker, selvom der er kommet lidt grå stænk i håret. Måske var det en sang, I altid sang i børnehaven, eller den dejlige sang, du sang med farmor, når I hyggede jer sammen?
Sengetid i børneværelset er også forbundet med sang. Godnatsangen, sunget af mor og far, husker de fleste. Den betyder noget helt særligt. Vidste du at sov godt – godnatritualer med sang, kan have betydning for, hvor nemt dit barnet falder i søvn?
En god falde i søvn sang kunne være Elefantens vuggevise. Elefantens Vuggevise handler om Jumbo og junglens dyr, der alle gør sig klar til at sove. Sangen er skrevet af Harald Andreas Hartvig Lund.
Sang har altid spillet en rolle inden sengetid. Vores mor, bedstemor eller far kan have sunget sange for os inden sengetid, som et særligt hygge og putte-ritual. Det giver god ro og tryghed at skabe et ritual inden sengetid. Sidder du ved sengekanten og kommer i tvivl om teksten til sangen, hjælper Songshape dig på rette vej.
Plakater til børneværelset
Står du og skal indrette et børneværelse, byder Songshape på et udvalg af plakater til børneværelset. Af andre sange kan nævnes Der sad to katte på et bord, som, naturligvis, er en plakat af en kat. Heldigvis er plakatens enkle design perfekt til det klassiske, det moderne og det farverige børneværelse.

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater

Følg Songshape

Facebook

Følg Songshape på Facebook ved at klikke på linket herunder:

Instagram

Følg Songshape på Instagram ved at klikke på linket herunder:

LinkedIn

Følg Songshape på LinkedIn ved at klikke på linket herunder:

YouTube

Følg Songshape på YouTube ved at klikke på linket herunder:

Scroll til toppen