Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Bjørnen sover børneplakat

197,00 kr.397,00 kr.

Børneplakat med sangteksten “Bjørnen sover”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): BJOERN-000 Kategorier: , Tag:

Bjørnen sover, børneplakat

Her kan du købe en plakat med Bjørnen sover, som fin børneplakat. Den velkendte børnesang handler om en bjørn, som sover i sin hule.

De fleste børn elsker at synge. Det er forudsigeligheden, genkendeligheden og den enkle melodi, kombineret med rytmen, som blandt andet gør, at børn stimuleres til at lære sprog, såvel som til at synge mere. Denne børnesang er også en sangleg. Den voksne lægger sig ned og sover rævesøvn, mens børnene går hen og prikker forsigtigt til “den sovende bjørn”. Bjørnen vågner, og løber efter børnene, kilder krammer og knuser.

Har du børn? Eller børnebørn? Hvilken er dit barn eller barnebarns, nevø, eller nieces yndlingssang? Denne søde plakat vil pynte på ethvert børneværelse, og det enkle grafiske udtryk gør, at den let kan kombineres med andre former for kunst.

Plakaten forestiller en sovende bjørn. Bjørnen er brun. Over den sovende bjørn hænger en måne. Månens banan-form er dannet af teksten til den søde børnesang.

Du kan købe denne børneplakat i 5 forskellige størrelser.

Genre: børnesange, børnevise

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også