Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Kim Larsen

Artister

Sangtitel

Viser 1–12 af 17 resultater

Hyldest til lune og udødelige Kim Larsen

Det siger blip-båt og gud hvor går det godt, sang Kim Larsen. Og godt gik det Kim Larsen på den musikalske scene, hvor ”Blip-båt” blot er et i rækken af utallige hits. Kim Larsen har om nogen forenet danskerne på tværs af køn, alder og sociale skel. Selv om kunstneren døde sidste år, lever musikken videre i mere end bedste velgående.

Kim Larsen gik under betegnelsen gavflaben. Dels på grund af sin store mund, men i lige så høj grad på grund af de ord, der kom ud af selvsamme store og stærkt gestikulerende mund. Både når han stod på scenen, i musikstudiet eller tog del i den offentlige debat, hvor han blandt andet har gjort sig til talerør for samfundets svageste og gået i rette med hetzen mod rygerne, som han anså for at være helt ude af proportioner.

Kim Larsen havde om nogen noget på hjerte og var musikalsk aktiv og gav koncerter til det sidste. Senest på Filmtorvet i Holbæk, hvor han spillede og fortalte dem for ham så karakteristiske og muntre anekdoter for 10.000 tilhørere. Det var den 25. august 2018. 36 dage senere – den 30. september – døde Kim Larsen af sin kræftsygdom.

Kim Larsen var – og er – elsket af alle, og som det musikalske geni, han var, lever han videre i vores bevidsthed, selv om hans aske er spredt på et for offentligheden ukendt sted.

Musikplakater med Kim Larsens sangtekster

Hos Songshape hylder vi udødelige Kim Larsen og hans allestedsnærværende musik med plakater af nogle af hans største hits, hvoraf flere af dem er fra hans tid som forsanger i Gasolin. Det gælder blandt andet Langebro og klassikeren Kvinde min, som i årtier har forenet par i kærlig omfavnelse.

Alle musikplakater fås i størrelserne xs, small, medium, large og xl. For nogles vedkommende er det muligt at vælge, om teksten skal trykkes på hvid eller sort baggrund, og hver plakat har sit eget personlige, grafiske udtryk, som matcher indholdet af sangteksten. En banan til Køb bananer, en saks til Papirsklip, et rødt kors til Jutlandia og naturligvis en karikatur af gavflaben selv til nummeret This is My Life.

Med de mange størrelser og varianter er der helt sikkert også et udtryk og et statement, som passer til dig og din personlige boligindretning.

Udover de allerede nævnte sange har Songshape udødeliggjort yderligere en række af Kim Larsens mange hits, som kan ses her på siden.

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater
Scroll til toppen