Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Plakater til familie og venner

Artister

Sangtitel

Viser alle 21 resultater

Plakater til familie og venner

Plakat som hylder din mor, søn, nabo, bedstefar osv. Plakaten indeholder en hyldesttekst, der er opsat i form af et hjerte. Perfekt gaveidé!

Om forfatteren, Therese Hasberg Avril

Therese, selverklæret sprognørd, Cand.Mag., rejselysten med 13 års bosættelse i Dubai, mode og trendinteresseret, dårlig til at bage, god til børn, mor, veninde, fitnessudøver og meget snakkesalig, har skrevet teksterne til Songshapes plakater med en hyldest til familiemedlemmer. Therese siger selv: ”Jeg er opvokset i et bibliotek, med en far som læste konstant, og som gav mig lysten til at læse og skrive fra en tidlig alder. Jeg forholder mig kritisk til kedelige tekster, ser det som min opgave at skrive forståeligt, omfattende, underfundigt og nærværende. Jeg elsker bare at skrive.”

  Hos Songshape finder du et bredt udvalg med plakater til hjemmet
- Vi har både plakater til familie og til venner

Kender du det, at man har en sang, man er fælles om at dele? Det kan være en god gammel kending, som man har hørt til en oplevelse, som man delte med nogle, som betyder noget særligt for én. En tur på Roskilde Festival, eller til en koncert et sted. Musiksmag kan variere fra generation til generation, og, selvfølgelig, fra person til person. Derfor har vi hos Songshape et større udvalg med såvel danske som internationale sange.

Plakater med musik

Del musikoplevelser med musikplakater med dine venner eller familiemedlemmer. Måske finder I en sang, der er fællesnævner for jeres familie. Der er mange forskellige plakater for enhver smag.

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater
Scroll til toppen