Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Plakat som hylder din far

157,00 kr.357,00 kr.

Grafisk plakat med en tekst, der hylder Far

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): FAR000-000 Kategori: Tag:

Plakat som hylder din far

 

Plakat som hylder din far.

Denne plakat hylder far, og teksten er opsat i form af et hjerte.

“Det var den bedste gave, jeg kunne give min far. Han blev så rørt og glad, at han fik våde øjne, da han læste teksten. Plakaten er nu placeret på spisebordet, så han kan se på plakaten hver gang han sidder og spiser.”

Mette, Lyngby

 

Teksten er skrevet af Therese Hasberg Avril, og den indeholder en skøn tekst med alle de gode argumenter for, at Far er den bedste i verden.

Far

Du er min klippe, du er mit fyrtårn i storm og regn. Når du holder om mig, holder regnen op. I dine arme møder jeg tryghed, nærvær, forståelse og kærlighed. Jeg ved, jeg altid kan regne med dig, og at du vil gøre alt for, at min tilværelse er lykkelig og tryg.  Er jeg ked af det, er du ked af det ligeså. Når jeg ler, smiler du lykkeligt. I dine øjne møder jeg uforbeholden kærlighed. Hvor er jeg heldig, at have en far som dig.

Plakaten fås i fem forskellige størrelser.

Hvad giver man til sin højt elskede far, som, garanteret, har alt? Man kan for eksempel give ham denne smukke plakat, med den meget fine tekst. Med denne plakat har din far en påmindelse om, at du elsker ham, værdsætter det han gør, og er, for dig.

 

Se andre familieplakater i samme serie:

Mor/Far

Hustru/Mand/Kæreste

Datter/Søn

Veninde/Ven

Mormor/Farmor/Bedstemor

Morfar/Farfar/Bedstefar

Søster/Bror

Nevø/Niece

Nabo

 

Om forfatteren, Therese Hasberg Avril
Therese, selverklæret sprognørd, Cand.Mag., rejselysten med 13 års bosættelse i Dubai, mode og trendinteresseret, dårlig til at bage, god til børn, mor, veninde, fitnessudøver og meget snakkesalig, har skrevet teksterne til en række af Songshapes plakater. Therese siger selv: ”Jeg er opvokset i et bibliotek, med en far som læste konstant, og som gav mig lysten til at læse og skrive fra en tidlig alder. Jeg forholder mig kritisk til kedelige tekster, ser det som min opgave at skrive forståeligt, omfattende, underfundigt og nærværende. Jeg elsker bare at skrive.”

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også