Binder mig aldrig igen – Michael Falch plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til Michael Falchs “Binder mig aldrig igen”.

Ryd
Varenummer (SKU): BINDER-007 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Plakat med “Binder mig aldrig igen” af Michael Falch

“Binder mig aldrig igen” er skrevet af Michael Falch. Sangen udkom i 2010, som del af hans album “Fodspor i havet”. “Binder mig aldrig igen” handler om, hvordan man passer på sig selv, efter at have prøvet at blive såret. Man lover sig selv, aldrig at binde sig igen. Pludselig fristes man dog til at prøve kærligheden af igen. Kærligheden må vinde…Det kan mange af os nok genkende. Smerten ved et forlis, lykken og det spirende håb, når man, for de flestes vedkommende, møder en ny kærlighed.

Har du mon mødt en, som også har vendt op og ned på dit liv? Som betyder at du overgiver dig til kærligheden? Så lyt til denne sang, eller giv plakaten som gave. Kærligheden er nemlig det dejligste der findes.

Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

Genre: dansk pop, rock

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Binder mig aldrig igen

Du kunne også være interesseret i...