Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Binder mig aldrig igen – Michael Falch plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Michael Falchs “Binder mig aldrig igen”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): BINDER-007 Kategorier: , , Tag:

Binder mig aldrig igen Michael Falch-plakat

 

Binder mig aldrig igen er skrevet af Michael Falch. Sangen udkom i 2010, som del af hans album Fodspor i havet. Binder mig aldrig igen handler om, hvordan man passer på sig selv, efter at have prøvet at blive såret. Man lover sig selv, aldrig at binde sig igen. Pludselig fristes man dog til at prøve kærligheden af igen. Kærligheden må vinde…Det kan mange af os nok genkende. Smerten ved et forlis, lykken og det spirende håb, når man, for de flestes vedkommende, møder en ny kærlighed.

Har du mon mødt en, som også har vendt op og ned på dit liv? Som betyder at du overgiver dig til kærligheden? Så lyt til denne sang, eller giv plakaten som gave. Kærligheden er nemlig det dejligste der findes.

Støt De Vildeste Fugle

Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

Michael Falch er stærkt repræsenteret her hos Songshape. Vi tilbyder adskillige af hans sange som flotte musikplakater. Desuden har vi fået lov til at tilbyde flotte fotoplakater af Michael Falch, som er taget af den dygtige fotograf Hannah Paludan Kristensen. Hannah er autodidakt fotograf, og hun har fotograferet en vifte af erhvervsledere, kendte danskere så som Mick Øgendahl, Pernille Rosenkrants og Michael Falch. Desuden fotograferer hun almindelige mennesker, ofte i arbejdssituationer, på de danske arbejdspladser. Hannah er en dygtig og spændende fotograf. Hun supplerer sit erhverv med at være coach. En meget alsidig person.

 

Genre: dansk pop, rock

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også