Personlig plakat

PERSONLIG PLAKAT MED EGEN TEKST

Få en personlig plakat med en tekst du selv har skrevet

Har du selv skrevet en sang eller måske et digt, som du gerne vil have sat op i en form? Måske teksten fra din brylluptale, eller en tale fra en anden vigtig begivenhed i dit liv skal foreviges i en Songshape-plakat? Hvis du selv har en sangskriver eller digter i maven, kan vi hjælpe dig med at sætte den grafisk op på en plakat, så den kan pryde væggen i dit hjem, eller hos én du holder af.

Send mig teksten i en e-mail, og fortæl hvilken form du ønsker, og hvilken farve vi skal anvende til at fremhæve essentielle ord.

Vær opmærksom på følende:
Det er vigtigt at vælge en simpel form eller figur, f.eks. et hjerte eller et kors, da tekst ikke kan gengive mindre detaljer. 

Plakaten vil være helt unik, og kun blive fremstillet i ét eksemplar.

 

xs small

15 x 21 / 21 x 15 cm
kr 647
  • A5- størrelse

Small

21 x 30 / 30 x 21 cm
kr 697
  • A4-størrelse

Medium

30 x 42 / 42 x 30 cm
kr 747
  • A3-størrelse
Populær

Large

40 x 50 / 50 x 40 cm
kr 797
  • Alm. plakatstørrelse

XL

50 x 70 / 70 x 50 cm
kr 847
  • Stor plakatstørrelse

Ovenstående priser er inkl. fragt.

HVAD GØR EN GAVE PERFEKT?

ØNSKE TIL PLAKAT MED KENDT TEKST

Få designet en plakat med en tekst du ikke selv har skrevet

Har du et ønske til en plakat med en kendt sangtekst, skal du være opmærksom på copyrights. Jeg må ikke designe en plakat med en tekst uden tilladelse fra sangskriver/rettighedshaver. 

Jeg søger meget gerne om rettigheden til en bestemt tekst, men du skal vide, at dette arbejde kan tage tid, hvis jeg ikke i forvejen har kontakt med sangskriveren. Er det internationale kunstnere skal du regne med en behandlingtid på 4-6 måneder – nogle gange længere.

Hvis jeg ikke får tilladelsen, så koster det selvfølgelig ikke dig noget.

Prisen er den samme som ved personlige plakater – se ovenfor.

Send mig dit ønske i en e-mail og fortæl gerne, hvis du har ønsker til designet.

Til din information kan plakaten blive offentliggjort
Jeg forbeholder mig ret til at udgive plakaten på min webshop efterfølgende, hvis jeg får tilladelse til dette fra rettighedshaver. Nogle gange får jeg kun lov til at producere én plakat, og andre gange får jeg lov til at udgive den. Hvis det sidste er tilfældet, så gør jeg dette, hvis jeg finder plakaten relevant for andre. Jeg lancerer selvfølgelig først plakaten på webshoppen, når du har modtaget din plakat, så du kan prale me,d at du har fået den første udgave, og at den er designet på din foranledning.

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.