Lav din egen plakatvæg

Få inspiration til hvordan du kan lave en plakatvæg

Herunder finder du 6 forslag til, hvordan du kan indrette din helt egen, personlige, plakatvæg.

Forslag nr. 1

Her er plakaterne holdt i ens rammer. Der er to størrelser rammer, men afstanden mellem plakaterne er den samme, både foroven og forneden. Plakaterne er sat op, så de danner en firkant, hvor siderne flugter foroven og forneden. Det giver et flot, stramt, arkitektonisk look. Læg gerne rammerne på gulvet inden du hænger dem op. Dermed kan du prøve dig lidt frem, og opnå et perfekt resultat. 

Forslag nr. 2

Her er et eksempel med 4 billedrammer. Plakaterne er sat op, så de danner en firkant. Afstanden mellem rammerne er den samme, både foroven og forneden. Dette giver et stramt og arkitektonisk look, og øjet finder hvile i det rolige udtryk. Læg gerne rammerne på gulvet derhjemme, før de hænges op. Dermed kan du opnå et perfekt resultat. 

Forslag nr. 3

Her er opsat fire billedrammer. De yderste rammer har samme størrelser, mens der er en small og en medium i midten. Her er plakaterne igen ophængt med samme afstand, og rammernes kanter flugter foroven og forneden. Dette giver et roligt og stramt look. Læg helst billederne på gulvet, før du hænger dem op. Således kan du spare ærgerlige ekstra huller i væggen.

Forslag nr. 4

Her vises et eksempel med fire rammer i small, som omkranser et XL i midten. Plakaterne er ophængt med præcis samme afstand, for at opnå et stramt, arkitektonisk udtryk. Læg rammerne på gulvet, før du hænger dem op. På denne måde opnår du det ønskede resultat, uden ærgerlige ekstra huller i væggen.

Forslag nr. 5

Her er en variation med to rammer i large og fire i small. Rammerne danner en firkant. Plakaterne er ophængt med præcis samme afstand, for at opnå et stramt, arkitektonisk udtryk. Læg rammerne på gulvet, før du hænger dem op. På denne måde opnår du det ønskede resultat, uden ærgerlige ekstra huller i væggen.

Forslag nr. 6

Her er et eksempel hvor rammerne ikke danner en firkant. Der er brugt otte  rammer i varierende størrelser, men der er stadig et system. Plakaterne er ophængt med præcis samme afstand, for at opnå et roligt udtryk, som behager øjet. Læg rammerne på gulvet, før du hænger dem op. På denne måde opnår du det ønskede resultat, uden ærgerlige ekstra huller i væggen.

 

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.