Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Inspiration til indretning for unge med designplakater

Indretningsinspiration til teenageværelset kan virke som en udfordring. Hvad skal man vælge som teenager? Hvad med at se på vægudsmykning til unge med musik plakater. 

Find inspiration til indretning

“Vi unge bliver pludselig bevidste om, at vores værelser gerne må se smarte og moderne ud”
Plakatvæggen består af følgende plakater:

Vidste du, at din mor også engang har været teenager? 

Står du også og vil skabe en væg med musikplakater, så kan du måske bruge forklaringen, men mor du har jo også været teenager engang. Har du nogensinde været teenager? Husker du tiden med idoler på væggene? Hos Songshape har vi ideer til boligindretning – ikke kun for voksne. For hvem husker ikke, hvordan det var ikke at være med på beatet? 
I Songshape er vi med på noderne, for plakaterne du finder her, er baseret på sangtekster af kendt musik. Vi har både internationale kunstnere og danske sangere på plakaterne. Plakaterne er tidløse, og er lavet som sort-hvide plakater i et enkelt design. Derfor passer de godt til unges værelser.
Du skal selvfølgelig ikke snydes for ideer til et moderne værelse, bare fordi du er på vej imod de voksnes rækker. Derfor har vi hos Songshape samlet nogle ideer til dit teenageværelse. Plakaterne fra Songshape er skabt i samarbejde med kendte kunstnere. Motivet afspejler sangteksten på billedet. Det betyder, at der også kan være figurer eller dyr på billederne. Solopgange, kærlighed og venskaber. Venskaber er vigtige, de er med til at gøre os til dem, vi er. 

Venskabsplakater som gaveinspiration

Måske har du hørt om venskabsringe, hvor man giver en ring til sin ven eller veninde, som symbol på et godt venskab? Den ide giver vi videre her som inspiration til dig, der er nået skridtet videre i dit teenageliv. Som en personlig gaveide kan det anbefales at give din ven eller veninde en venskabsplakat, hvis I deler samme kærlighed til en speciel sang eller nummer. Det kan også være hver jeres plakat skabt i samme grafiske design. 
Nedenfor kan du se et eksempel på en billedvæg med mange små plakater. Det kunne også være venskabsvæg, hvor man bytter plakater med sine venner. 

Skab din egen personlige teenagevæg med musikplakater

Vi vil så gerne være med på beatet, så savner du en sang til teenageværelset, så skriv til os. Vi lover ikke, at vi kan fremstille den, for det kræver altid, at vi laver et samarbejde med den musiker, der har skrevet sangen, men vi vil gerne prøve at hjælpe. Fandt du inspiration til din indretning, kan du søge mere under plakater. Derudover har du også mulighed for at finde Songshape på Facebook.

Du kan nemt finde det store udvalg af kunstnere under plakater. Herfra sorterer du under kategorier og finder din yndlingsplakat.

Følg Songshape

Facebook

Følg Songshape på Facebook ved at klikke på linket herunder:

Instagram

Følg Songshape på Instagram ved at klikke på linket herunder:

LinkedIn

Følg Songshape på LinkedIn ved at klikke på linket herunder:

YouTube

Følg Songshape på YouTube ved at klikke på linket herunder: