Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Personlig gaveidé til værtinden

værtindegaven der vil blive gemt og husket

Det er en hyggelig tradition at have en lille gave med, når man er inviteret hjem til middag hos venner eller familie. Værtindegaven gives som tak til de personer, der har stået for det arrangement du er inviteret til.

Du kan naturligvis købe den helt klassiske værtindegave i form af en buket blomster, eller du kan være lidt kreativ med en gave, der vil holde for evigt. En gave som værtinden kan kigge på hver dag.

Giv en gave som værtinden aldrig glemmer: en grafisk plakat, hvor teksten til en sang, som har en særlig betydning for konfirmanden, indgår.

køb den personlige værtindegave her

BESTSELLER: Plakat der hylder din veninde

Du er den bedste veninde, jeg kunne ønske mig. Til dig kan jeg sige alt. Jeg ved, du er mig loyal og tro, og du ønsker det bedste for mig. Når jeg er glad er du der, og når jeg er trist, er du der. Du tørrer mine tårer, og du ler med mig. I medgang og modgang. Jeg glæder mig over alle de oplevelser, vi har haft, og alle dem vi har til gode. Tak for dig min veninde. Jeg påskønner dig, fordi du er dig, og fordi jeg hos dig finder styrke, mod, opbakning og kærlighed.

Plakaten er en perfekt, sød og meget personlig gave til din helt specielle og dejlige veninde. Hun vil med denne plakat blive mindet om, at du elsker hende meget højt.

Hvad gør en gave perfekt?

Personlig

Den skal være personlig - f.eks. modtagerens yndlingssang som plakat

Unik

Giv en unik plakat - noget som ikke alle andre har

Holder længe

En ting som holder længe - en plakat har ingen udløbsdato

Til at betale

Priserne på Songshape plakater starter ved kun kr. 147,-

2 favoritter

Skærmbillede 2021-10-29 kl. 08.36.21
Afspil video
Barndommens Gade, Anne Linnet-plakat. Barndommens gade er et digt skrevet af Tove Ditlevsen i 1942. Plakaten forestiller en pige, som står på en gade med huse. Sangteksten udgør gadens grafiske form. Plakaten er en fantastisk gaveidé til en Anne Linnet, og/eller en Tove Ditlevsen-fan.
Skærmbillede 2021-10-29 kl. 08.36.34
Afspil video
All You Need Is Love er en sang skrevet af John Lennon i samarbejde med Paul McCartney og krediteret til Lennon/McCartney. Den vil egne sig godt til brudeparret, de nyforlovede, eller til sølv eller guldbryllupsparret. Plakaten kan indrammes, og vi sender gerne direkte til modtageren.

mere inspiration til den personlige studentergave

Følg Songshape

Facebook

Følg Songshape på Facebook ved at klikke på linket herunder:

Instagram

Følg Songshape på Instagram ved at klikke på linket herunder:

LinkedIn

Følg Songshape på LinkedIn ved at klikke på linket herunder:

YouTube

Følg Songshape på YouTube ved at klikke på linket herunder:

Scroll til toppen