Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Løve – Stjernetegn plakat

150,00 kr.357,00 kr.

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet “Løven”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): LOEVE0-000 Kategori: Tag:

Løven, stjernetegn-plakat

 

Få dit eget stjernetegn, her er det Løven, som smuk, grafisk plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for netop dette stjernetegn. Længere nede kan du læse plakaten, som den står på plakaten.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

 

Løve – plakatens tekst

Løven er den fødte leder. Du oser af selvtillid og kreativitet. Du elsker at være i centrum, og du er god til at inspirere og organisere dine omgivelser. Løven har et glimt i øjet, og andre mennesker bliver let meget betagede af dig. Du er charmerende og generøs. Du udviser varme og humor, og du får andre til at føle sig godt tilpas i dit selskab. Du er en selskabsløve, som elsker liv og fest omkring dig. Løven er også omsorgsfuld, og du vil gøre alt for din partner. Du skaber mange smukke øjeblikke og stemninger, for at udleve den, for dig, meget vigtige sensuelle side af dit parforhold. Din legende tilgang til livet tiltrækker børn som voksne. Løven tror på det bedste i sine medmennesker, og har en lys og let tilgang til livet. Fordi løven har en fantastisk udstråling, vil andre mennesker blive smittet af løvens humør, optimisme og generøsitet.

Køb en plakat med dit eget stjernetegn eller som en personlig gave til én som du har kær.

Denne plakat forestiller det astrologiske tegn for stjernetegnet, Løven. Symbolets grafiske form er dannet af teksten, som beskriver de unikke karakteristika for netop dette stjernetegn. Enkelte ord i teksten er fremhævede i sort farve.

Denne plakat er en sød og personlig gave til din ven, et familiemedlem, chefen på jobbet, som er interesseret i astrologi.

Denne plakats enkle, grafiske udtryk gør, at den passer flot ind i det moderne hjem. Plakaten kan også købes indrammet, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Løven: 22. juli – 22. august

Genre: astrologi, spiritualitet, tro

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også