Højskoler og efterskoler

Musikplakater til Højskoler og efterskoler

Musikplakater med lyddæmpning til højskoler og efterskoler

Songshape er et nyt koncept, hvor jeg designer plakater med sangtekster. Plakaterne udsmykker væggen samtidig med, at det giver tilskueren lyst til at kigge på bogstaverne eller læse teksterne. Med plakat design på akustikplader kan I gå en tid i møde med mere ro i lokalerne. Samtidig kan elever blive inspireret til at synge efter teksterne på plakaterne. Plakater fra Songshape er tidløst plakat design.  

Plakater med sangtekster fra højskolesangbogen trykt på akustikplader.

Har din efterskole eller højskole brug for lyddæmpende billeder til væggen, så se det store udvalg hos Songshape. Musikplakaterne fås i 5 størrelser fra A5 op til 50×70 cm. Spørg gerne efter råd og vejledning. Har I ønsker til sange, der kunne være særlig relevante for jer, så kontakt os gerne. 

Plakater med sange fra højskolesangbogen

MERE END 100 FORSKELLIGE PLAKATER AT VÆLGE MELLEM

Her er et udvalg af titler fra Højskolesangbogen:

  • Dejlig er jorden
  • Den danske sang
  • Der er et yndigt land
  • Det er så yndigt at følges ad
  • Det var en lørdag aften
  • I Danmark er jeg født
  • I østen stiger solen op
  • Kære linedanser

Udover sange fra Højskolesangbogen er der mange andre musikplakater, bl.a. med sange af: Kim Larsen, Gnags, The Beatles, Led Zeppelin og mange flere.

Jeg tager også meget gerne i mod ønsker til nye tekster/designs. Det kræver dog godkendelse af rettighedshaver på sangteksten, før jeg kan udgive dem.

Musikplakater med lyddæmpning til højskoler og efterskoler

Plakaterne kan leveres indrammet i en enkelt sort ramme i aluminium og plexiglas, som ikke splintrer, hvis rammen skulle falde ned eller blive ramt.

Akustikpladerne er ideelle til større rum, hvor der kan forekomme meget støj. De lydabsorberende musikplakater er også ideelle i musiklokalet og i andre faglokaler og fællesrum. Akustikpladerne produceres med D15 støjdæmpende indlæg og med en 19 mm tekstilramme.