Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

I Danmark er jeg født – Songshape plakater

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til H.C. Andersen’s “I Danmark er jeg født”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): IDANMA-000 Kategorier: , , , , , Tags: ,

I Danmark er jeg født – plakat med H.C. Andersens smukke tekst

 

I Danmark er jeg født er skrevet af eventyrdigteren, H.C. Andersen. I Danmark er jeg født blev i 2007 indspillet i en nyfortolkning af sangeren Isam B, som er kendt fra gruppen, Outlandish.

Sangen er H.C. Andersens kærlighedserklæring til Danmark. H.C. Andersen var en meget berejst mand. Han rejste meget udenlands. Nogle kritiserede ham for hans rejseri, men med I Danmark er jeg født fik han lukket munden på kritikerne.

I Danmark er jeg født er optaget i Højskolesangbogen. Der er tre forskellige melodier til den smukke tekst. Så man kan synge den version, man synes bedst om. Der er visse som synes, at sangen er bedre egnet som Danmarks nationalsang end ‘Der er et yndigt land’. Den omtaler smukt den danske landskab, det danske sprog og tidligere tiders herredømme over andre nationer. Der er omtale af Dannebrog, af dyreliv og historiske monumenter. Det er så sandelig en smuk tekst.

H.C. Andersen plakat

Det er næsten unødvendigt at omtale H.C. Andersen yderligere. Han er kendt af unge og gamle i hele verden. Japanske turister valfarter til Danmark, nogle lærer endda sproget, for at kunne læse hans berømte eventyr på oprindelsessproget. Til danskernes store forundring, betaler man i dyre domme for at komme til Danmark for at se Den lille havfrue på Langelinie. Hun er vist mere spændende for turisterne end for danskerne selv.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser. Den forestiller Danmarkskortet. Teksten til sangen udgør det grafiske billede af de danske øer. Enkelte ord er fremhævede i grønt.

Plakaten er en sød og personlig gaveidé til én som holder af sit fædreland. Den vil se smuk ud på væggen. Songshape sender gerne direkte til modtageren, og vi rammer gerne plakaten ind.

Genre: Højskolesangbogen, fællessang

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også