Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Hvor du sætter din fod – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med teksten til Jens Sejer Andersens “Hvor du sætter din fod”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): HVORDU-066 Kategorier: , Tag:

Hvor du sætter din fod, plakat med den smukke sang af Jens Sejer Andersen

 

Hvor du sætter din fod er skrevet af Jens Sejer Andersens i 2001. Melodi er skrevet af Sigurd Barret. Sidstnævnte er en populær børne-tv-vært og forfatter.

Hvor du sætter din fod handler ifølge Højskolesangbogen om forholdet til medmennesket, dansen, latteren og fællesskabet. Sangens centrale budskab er en slags kropsliggørelse af den omvendte jantelov: Du skal ikke tro, at du kan slippe for at være noget. Sangen slutter af med en hyldest til medmennesket – eller til storsind og generøsitet som grobund for troen, håbet og kærligheden.

Det er Sigurd Barret der har skrevet melodien, der med sin vuggende rytme understreger glæden og fællesskabet. Sigurd Barret er en kendt tv-vært i en lang række børneprogrammer. Han blev populær med Sigurds bjørnetime, hvor han ved klaveret brugte musikalitet til at underholde de danske børn. Siden hen har Sigurd Barret skrevet bøger om Danmarkshistorien for børn. Han komponerer også musik, og har således lagt musik til adskillige store musicals.

Plakaten forestiller en fod. Fodens grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i en lys brun farve.

 

Personlig gaveidé til f.eks. konfirmations- eller studentergave

Den plakat er en sød og personlig gaveidé til et ungt menneske. Den er ideel at give til en, som du synes er noget helt specielt. Denne plakat kan være symbolet på, at du synes, at vedkommende har meget at byde på i forhold til andre mennesker, og at det er noget, du værdsætter.

 

Genre: dansk musik, Højskolesangbogen, fællessang

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også