Hvor du sætter din fod plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med teksten til Jens Sejer Andersens “Hvor du sætter din fod”.

Ryd
Varenummer (SKU): HVORDU-066 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Hvor du sætter din fod, plakat med den smukke sang af Jens Sejer Andersen

Hvor du sætter din fod er skrevet af Jens Sejer Andersens i 2001. Melodi er skrevet af Sigurd Barret. Sidstnævnte er en populær børne-tv-vært og forfatter.

Hvor du sætter din fod handler ifølge Højskolesangbogen om forholdet til medmennesket, dansen, latteren og fællesskabet. Sangens centrale budskab er en slags kropsliggørelse af den omvendte jantelov: Du skal ikke tro, at du kan slippe for at være noget. Sigurd Barret skrev melodien, der med sin vuggende rytme understreger glæden og fællesskabet.

Sigurd Barret er en kendt tv-vært i en lang række børneprogrammer. Han blev populær med Sigurds bjørnetime, hvor han ved klaveret brugte musikalitet til at underholde de danske børn. Siden hen har Sigurd Barret skrevet bøger om Danmarkshistorien for børn. Han komponerer også musik, og har således lagt musik til adskillige store musicals.

Plakaten forestiller en fod. Fodens grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Den plakat er en sød og personlig gaveidé. Den er ideel at give til en, som du synes er noget helt specielt. Denne plakat kan være symbolet på, at du synes, at vedkommende har meget at byde på i forhold til andre mennesker, og at det er noget, du værdsætter.

Genre: dansk musik, Højskolesangbogen, fællessang

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Hvor du sætter din fod

Du kunne også være interesseret i...