Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Livstræet – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med teksten til “Livstræet” skrevet af Erik Lindebjerg.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): LIVSTR-002 Kategorier: , Tag:

Livstræet, musikplakat

 

Livstræet, plakat med den smukke og livsbekræftende tekst.

Køb en musikplakat, hvor teksten fra Livstræet udgør formen af kronen på et træ. Vigtige ord fra sangen er fremhævet med grønt.

Sangen, der er skrevet af to lærere, Erik Lindebjerg (har skrevet tekst) og Hans Holm (har skrevet melodien), fra Silkeborg Højskole, blev sunget første gang til afsløringen af et billedtæppe på Silkeborg Højskole. Det er Hans Holm som har komponeret den skønne melodi. Det smukke billedtæppe er kreeret af kunstneren Inge Nørgaard.

Sangen, som er utrolig smuk, og meget enkel, handler om de udfordringer vi mennesker må have. De første fire strofer i versene beskriver disse udfordringer, mens den 5 strofe, opfordrer os til at Lad os lege i livstræets krone.

I Corona-tiden har sangen betydet meget for de Fællessang-glade danskere. Sangens budskab, om at det hele nok skal gå, livets udfordringer til trods, er gået rent ind hos danskerne. Sangen har løftet sindene, og vi har mærket en utrolig stor interesse for denne fine plakat hos Songshape.

Denne plakat er en af vores bestsellere, her hos Songshape.

Sangen handler om Livstræet Yggdrasil.

 

Højskolesangbogen

Den smukke sang er optaget i Højskolesangbogen. Det er ikke ofte at så ny en sang, optages i Højskolesangbogen. Det er egentligt ret usædvanligt, men denne sang er altså gået hen og blevet en populær klassiker meget hurtigt.

Plakaten forestiller et træ. Teksten til sangen udgør den grafiske form af træets krone. Træets stamme er sort. Enkelte ord fra sangens tekst er fremhævede i grønt.

Plakaten med Livstræet er en sød og personlig gaveidé til en som elsker denne sang. Den ville være fremragende at give til en person, som trænger til at blive mindet om, at livet er herligt. Trods alt det sure.

 

Genre: dansk pop, Højskolesangbogen

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også