Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Højskolesangbogen

Artister

Sangtitel

Viser 1–12 af 44 resultater

Plakater med sange fra Højskolesangbogen

Højskolesangbogen er den mest udbredte sangbog i Danmark – og det er med god grund. Sangbogen indeholder mange skønne og velkendte sangtekster, som de fleste danskere kan synge med på.

Songshape har designet plakater med flere sange fra højskolesangbogen, og alle plakaterne indeholder sangteksten opsat grafisk i en form, som giver mening for sangen.

Du kan nu udsmykke din væg med din yndlingssang fra højskolesangbogen, eller du kan give en personlig gave i form af en musikplakat.

Glæd dig til at blive god til at huske sangtekster fra Højskolesangbogen

Med sangtekster på væggen i moderne plakat design, kan du nemt gå og nynne din sang, og blive mindet om ordlyden igennem den danske sangskat fra Højskolesangbogen.

Sange fra Højskolesangbogen har fået en renæssance

Under corona-nedlukningen fik de danske sange et come-back. Familier begyndte at synge sammen fredag aften, og online sang blev et hit i de danske stuer. I kor, rundt omkring i Danmark, kunne man ikke mødes og synge, som man plejer, og stemmen ville da også være fortiet, hvis det ikke var for Danmarks Radio, der kom på banen med det populære sangprogram for hele familien.

Sang forløser spændinger og giver luft til stemmebåndet. Derfor kunne mange pludselig se hele Danmark synge sammen over skærmen fredag aften, nu da det sociale liv blev forstummet med isolation. Måske blev du også inspireret af den danske sangskat til at slippe stemmen fri til tonerne af musik.

Se f.eks. musikplakaten med “I sne står urt og busk i skjul”

Hos Songshape er plakater med sang vores kerne. Derfor hjælper vi dig videre her med nogle links, hvis du er blevet inspireret til at tage på højskole, eller hvis du vil lære mere om musik.

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater
Scroll til toppen