Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Den danske sang er en ung, blond pige plakat

197,00 kr.397,00 kr.

‘Den danske sang er en ung, blond pige’. Sangen er i Højskolesangbogen. Flot musikplakat med teksten til sangen.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): DENDAN-000 Kategorier: , , Tag:

Den danske sang er en ung, blond pige

 

Den danske sang er en ung, blond pige er skrevet af Kai Hoffmann. Den smukke sang hører til blandt de mest populære sange fra Højskolesangbogen. Det har rundspørger vist.

Teksten er, som før nævnt, skrevet af digteren, Kai Hoffmann. Den blev forfattet i anledningen af et korstævne i 1924. Teksten blev sat til musik nogle år efter af Carl Nielsen. Carl Nielsen var en af Danmarkshistoriens mest berømte komponister. Han har komponeret melodier til nogle af de mest berømte sange i Danmark. Hans musikalitet og talent strakte sig til at skrive mange forskellige slags kompositioner.

Den danske sang er en ung, blond pige skabte i 2018 en del omtale. Det var fordi en underviser på CBS (Copenhagen Business School) følte sig krænket af teksten, som blev sunget til et møde på skolen. Underviseren fik sidenhen en undskyldning af den daværende viceinstitutleder. Sangen er dog velkommen på CBS, og den er stadig at finde i Højskolesangbogen, hvor den er at finde som nummer 162. Den har været til stor diskussion, men det som er sangens budskab, tolkes også som, at ‘samle Danmark og være så inkluderende som muligt’, ifølge Jens Cornelius, som er musikjournalist på P2.

Plakaten forestiller Danmarkskortet. Teksten til sangen udgør det grafiske format af Danmark. Enkelte ord er fremhævede i grønt.

Plakaten med Den danske sang er en ung, blond pige er en sød og personlig gaveidé til en blond pige, eller til en som blot elsker den smukke sang. Plakaten vil se smuk ud på væggen i det moderne hjem. Songshape indrammer plakater, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

 

Genre: Højskolesangbogen

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også