Plakater

Mest populære plakater

Alle plakater i alfabetisk rækkefølge

Plakater til enhver lejlighed 

Plakater med sangtekster er lavet af den danske designer, Jane Rønne. 

Plakaterne er designet med et moderne og enkelt udtryk, og farvene er primært holdt i sort/hvid. Musikplakaterne passer til mange personlige begivenheder, og de er dermed alletiders gaveidé til f.eks. bryllup eller konfirmation. Hvad enten du ønsker en plakat til din egen bolig eller at give den som gave, så er her mange flotte plakater at vælge i mellem. 

Jane er uddannet grafiker og fik idéen til at designe musikplakater i 2017, da hun lavede julegaver til sine to døtre med deres yndlingssange i en form.

Der er mange forskellige kunstnere og genrer at vælge mellem, hvis du er på jagt efter en musikplakat. Der er mange danske kunstnere som f.eks. Kim Larsen, Gnags, Michael Falch, og der er ligeledes et stort udvalg af internationale kunstnere som f.eks. Ed Sheeran, George Michael og Bon Jovi.

Genrerne spænder bredt fra kærlighedssange og power-sange til sange fra Højskolesangbogen og Melodigrandprix samt børnesange.

Alle plakater med sangtekster er lavet efter aftale med sangskriver, hvor dette er påkrævet. I de fleste tilfælde er der lavet en licensaftale, hvor sangskriver får en andel af salget, eller hvor beløbet skænkes til velgørende formål.

Du kan også finde plakater med stjernetegnspirituelle plakater og plakater der hylder din mor, far, bedstemor eller andre familiemedlemmer.

Alle plakater fremstilles i 5 forskellige størrelser; A5, A4, A3, 40×50 og 50×70 cm, og du kan selvfølgelig vælge at få dem indrammet. Vælg mellem en enkel, sort aluminiumsramme eller en tidsløs egetræsramme. Se udvalget af rammer her.

Du har også mulighed for at få designet en personlig plakat med f.eks. en sang eller et digt, du selv har skrevet eller måske en plakat indeholdende en tale, som én har skrevet til dig – f.eks. til dit bryllup eller konfirmation. Læs mere om personlige plakater her.

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.