Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

10 indianerbørn plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten 10 indianerbørn.

Ryd
Varenummer (SKU): 10INDI-000 Kategori: Tag:

10 indianerbørn, børneplakat

 

10 indianerbørn er den sjove børnesang om en flok indianere, som falder i vandet én efter én.

Den smukke plakat forestiller en indianers hovedbeklædning. Denne hovedbeklædning har en enkelt fjer. Båndet forneden, som skal omslutte hovedet, har et flot grafisk mønster i sort, hvid og grønt. Fjerens grafiske form er dannet af teksten til den søde børnesang.

Denne flotte børneplakat vil være smuk på det moderne børneværelse. Plakaten kan inspirere børn og voksne til at synge mere sammen. Dens enkle udtryk gør, at den nemt kan kombineres med andre af Songshapes børneplakater, eller med mere farverige vægdekorationer. Væggens baggrundsfarve kan få plakaten til at ændre udtryk.

10 små indianerbørn er en sød og personlig gaveidé til børneværelset. Den vil egne sig fint som gave til fødselsdag, barnedåb, navngivningsfest såvel som en fin julegave. Songshape kan også tilbyde at indramme plakaten. Er den en gave, sender vi, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: børnesange

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Se udvalget af rammer her

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Læs evt. mere om rettigheder her.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.