10 indianerbørn plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten “10 indianerbrn”.

Ryd
Varenummer (SKU): 10INDI-000 Kategori: Tag:

Beskrivelse

10 indianerbørn, børneplakat

10 indianerbørn er den sjove børnesang om en flok indianere, som falder i vandet én efter én.

Den smukke plakat forestiller en indianers hovedbeklædning. Denne hovedbeklædning har en enkelt fjer. Båndet forneden, som skal omslutte hovedet, har et flot grafisk mønster i sort, hvid og grønt. Fjerens grafiske form er dannet af teksten til den søde børnesang.

Denne flotte børneplakat vil være smuk på det moderne børneværelse. Plakaten kan inspirere børn og voksne til at synge mere sammen. Dens enkle udtryk gør, at den nemt kan kombineres med andre af Songshapes børneplakater, eller med mere farverige vægdekorationer. Væggens baggrundsfarve kan få plakaten til at ændre udtryk.

10 små indianerbørn er en sød og personlig gaveidé til børneværelset. Den vil egne sig fint som gave til fødselsdag, barnedåb, navngivningsfest såvel som en fin julegave. Songshape kan også tilbyde at indramme plakaten. Er den en gave, sender vi, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: børnesange

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

10 indianerbørn

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.