Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Æblemand børneplakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten “Æblemand”.

Ryd
Varenummer (SKU): AEBLEM-000 Kategorier: , Tag:

Æblemand, børneplakat

Børnesangen om en æblemand/pæremand/blommemand osv. Sangen kan fortsættes i det uendelige, mulighederne og fantasien kommer i spil, når barnet, sammen med den voksne, skal finde på spændende frugter og grøntsager at synge om.

Sangen kan også synges som en sangleg, hvor barnet, eller børnene, skal lave rollespil. Man kan også skulle gætte hvad frugten eller grøntsagerne er, som barnet kan holde op i luften. På den måde synger man til barnets sanser, og deres nysgerrighed om frugt og grøntsager øges. Lad eventuelt frugterne og grøntsagerne gå på omgang, så børnene kan føle og udforske.

Du kan købe børneplakaten i 5 forskellige størrelser.

Plakaten forestiller et æble. Æblets grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i grøn farve. Øverst på æblet er der en brun stilk og et grønt blad.

Denne smukke musikplakat er en sød og personlig gaveidé til børneværelset. Med denne plakat på væggen, bliver barnet mindet om at synge lidt mere.

Songshape har en bred vifte af smukke plakater med populære børnesange. De vækker jubel og glæde, og ikke mindst, pynter de på børneværelset. Det enkelte grafiske udtryk kan matches med lignende pyntegenstande, eller med ting og sager i et væld af farver.

Desuden kan Songshape også tilbyde indramning af plakaten, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Genre: børnesange

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.