Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Børnesange

Artister

Sangtitel

Viser 1–12 af 28 resultater

Plakater med børnesange

 

Børneplakater fra Songshape er en sød måde at huske de mange gode børnesange. Med en børnesangplakat på væggen, husker man at synge mere med sit barn. Her er mange forskellige sangplakater at vælge imellem, og vi har også en favorit til dig.

Måske husker du Cykelsangen af Povl Kjøller. Sangen er også kaldet Jeg er så glad for min cykel. Den er fra 1973, og den er stadig kendt af alle børn i Danmark. Det er en sang, næsten alle kender, og derfor kan du finde den i Songshapes plakatsamling. Povl Kjøller var desuden kendt for sin medvirken i Kaj og Andrea i DRs børnetime, den vel nok mest kendte børnetime nogensinde i Danmark.

Favoritsange til ulvetimen

Alle voksne har jo været børn engang. De fleste har en favoritsang, de kan huske fra barnsben. Måske var det en sang, I altid sang i børnehaven,  imens du sad på gyngen og svingede benene i den friske luft, mens solen skinnede.

Sengetid i børneværelset er også forbundet med sang. Godnatsangen sunget af mor og far, husker de fleste. Den betyder noget helt særligt. Vidste du at sov godt – godnatritualer med sang, kan have betydning for, hvor nemt dit barnet falder i søvn?

En god falde i søvn sang kunne være Elefantens vuggevise. Elefantens Vuggevise handler om Jumbo og junglens dyr, der alle gør sig klar til at sove. Sangen er skrevet af Harald Andreas Hartvig Lund.

Derfor har sang altid spillet en rolle inden sengetid i de første mange år. Vores mor, bedstemor eller far kan have sunget sange for os inden sengetid, som et ritual. Det giver god ro at skabe et ritual inden sengetid. Sidder du ved sengekanten og kommer i tvivl om teksten til sangen, hjælper Songshape dig på rette vej.

Plakater til børneværelset

Står du og skal indrette et børneværelse, byder Songshape på et udvalg af plakater til børneværelset. Af andre sange kan nævnes Der sad to katte på et bord, som, naturligvis, er en plakat af en kat. Genkendelig, og så med sangtekst i, der matcher det moderne hjem.

Vil du have indrammet din plakat?

Kvalitetsrammer til plakater
Scroll til toppen