Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Cykelsangen – Povl Kjøller plakat

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med sangteksten “Cykelsangen (Jeg er så glad for min cykel)” af Povl Kjøller

Ryd
Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107DKK
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +107DKK

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): CYKELS-040 Kategorier: , , Tag:

Plakat med Cykelsangen af Povl Kjøller

 

Cykelsangen af Povl Kjøller som musikplakat. Sangen er også kaldet “Jeg er så glad for min cykel”. Den er fra 1973, og den er stadig kendt af alle børn i Danmark. Povl Kjøller synger i Cykelsangen , at på en cykel kan man være cowboy, eller lege at man kører speedway og brumme lidt. Cyklen inspirerer til frisk luft og samvær med mor og far. Desuden er en cykel ikke skadelig for miljøet. Cyklen er bare det bedste! Det er hele Danmark enige om!

Povl Kjøller er en af de mest populære børne-tv-værter i Danmarks Radios historie. Han var kendt i 1970’erne, hvor han optrådte i udsendelserne med Kaj & Andrea. Povl Kjøller var kendt for sin guitar, behagelige stemme, og for sin meget flotte firkantede frisure. Håret var halvlangt, klippet meget præcist. “Kasserollefrisure”. Povl Kjøller var uddannet skolelærer, før han blev tv-vært. Dette har dannet god basis for, at hans musik og børne-tv-udsendelser har været pædagogisk præget. Hans dejlige sange, har været flittigt brugt i de danske skoleklasser rundt om i landet. I 1980’erne genoptog Povl Kjøller lærergerningen. Han var især glad for at undervise i rytmisk musik.

Povl Kjøllers musik er ikonisk for de børn, nu voksne, som voksede op i 1970’erne og ’80erne. Hans koncerter har altid været flittigt besøgt. Ikke blot af børn, men af de voksne, som var børn, da Povl Kjøller optrådte i DRs børnetime.

Indret børneværelset  – eller måske cykelværkstedet – med denne musikplakat.

Eller se her. Songshape har mange flotte musikplakater, som vil være flotte på børneværelset. Her er en del af udvalget:

Bim bam busse

En elefant kom marcherende

Æblemand

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen