Der sad to katte på et bord plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten “Der sad to katte på et bord”.

Ryd
Varenummer (SKU): DERSAD-000 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Der sad to katte på et bord, grafisk børneplakat

Der sad to katte på et bord er den sjove børnesang, som kan synges igen og igen. Den handler om to katte, der ikke kan finde ud af, om de skal være på bordet, eller på gulvet. Op og ned, op og ned. Igen og igen. Sangen kan fortsætte i det uendelige.

Plakaten forestiller en huskat. Kattens grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i rød farve.

Denne søde plakat vil se smuk ud på børneværelset. Den passer smukt i det moderne værelse, og kan let kombineres med anden kunst og kuriosa. Plakaten inspirerer til at forældre og børn skal synge sammen, og Songshape har en masse andre smukke plakater til børneværelset, som let kan kombineres med denne. Det er en sød gaveidé til jul, fødselsdag, barnedåb eller navngivningsfest. Songshape kan også tilbyde indramning af plakater, og vi sender, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: børnesange, dansk musik, fællessang

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Der sad to katte på et bord

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.