Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Der sad to katte på et bord plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten “Der sad to katte på et bord”.

Ryd
Varenummer (SKU): DERSAD-000 Kategori: Tag:

Der sad to katte på et bord, grafisk børneplakat

Der sad to katte på et bord er den sjove børnesang, som kan synges igen og igen. Den handler om to katte, der ikke kan finde ud af, om de skal være på bordet, eller på gulvet. Op og ned, op og ned. Igen og igen. Sangen kan fortsætte i det uendelige.

Plakaten forestiller en huskat. Kattens grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i rød farve.

Denne søde plakat vil se smuk ud på børneværelset. Den passer smukt i det moderne værelse, og kan let kombineres med anden kunst og kuriosa. Plakaten inspirerer til at forældre og børn skal synge sammen, og Songshape har en masse andre smukke plakater til børneværelset, som let kan kombineres med denne. Det er en sød gaveidé til jul, fødselsdag, barnedåb eller navngivningsfest. Songshape kan også tilbyde indramning af plakater, og vi sender, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: børnesange, dansk musik, fællessang

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Se udvalget af rammer her

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Læs evt. mere om rettigheder her.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.