Bro bro brille børneplakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten “Bro bro brille”.

Ryd
Varenummer (SKU): BROBRO-000 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Bro bro brille, grafisk børneplakat

Bro bro brille er  den højt elskede børnesang, hvor man går rundt i en kæde og skal passe på, at man ikke kommer i den varme gryde. Det er en af de mest populære sanglege i danske børnehaver og vuggestuer.

Therese, Songshapes tekstforfatter, fortæller:

Jeg boede i Dubai i 13 år. Mens jeg boede der, underviste jeg danske børn fra 1 års-alderen og op. De mindste børn i Dubai fik et godt indblik i de danske sanglege i mine Sang & Sjov-timer, og Bro bro brille var et sikkert hit. Den fik altid latter og sjov frem i de mindste og deres forældre. 

Den smukke plakat forestiller et slot med seks tårne. Foran slottet står en stor gryde. Grydens grafiske form er dannet af teksten til Bro bro brille. Enkelte ord i teksten er fremhævede i grøn farve.

Du kan købe børneplakaten i 5 forskellige størrelser.

Denne plakat er en smuk og sød plakat på børneværelset. Den inspirer til at forældre og børn skal synge og lave sanglege sammen. Plakaten er en sød og personlig gaveidé til jul, barnedåb, navngivningsfest og fødselsdag.

Songshape kan også tilbyde indramning af plakaten, og er plakaten en gave, sender vi, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Genre: børnesange

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Bro bro brille

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.