Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Bro bro brille – Songshape børneplakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten “Bro bro brille”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): BROBRO-000 Kategori: Tag:

Bro bro brille, grafisk børneplakat

 

Bro bro brille er  den højt elskede børnesang, hvor man går rundt i en kæde og skal passe på, at man ikke kommer i den varme gryde. Det er en af de mest populære sanglege i danske børnehaver og vuggestuer.

Therese, Songshapes tekstforfatter, fortæller:

Jeg boede i Dubai i 13 år. Mens jeg boede der, underviste jeg danske børn fra 1 års-alderen og op. De mindste børn i Dubai fik et godt indblik i de danske sanglege i mine Sang & Sjov-timer, og Bro bro brille var et sikkert hit. Den fik altid latter og sjov frem i de mindste og deres forældre. 

Den smukke plakat forestiller et slot med seks tårne. Foran slottet står en stor gryde. Grydens grafiske form er dannet af teksten til Bro bro brille. Enkelte ord i teksten er fremhævede i grøn farve.

Du kan købe børneplakaten i 5 forskellige størrelser.

 

Plakat til børneværelset

Denne plakat er en smuk og sød plakat på børneværelset. Den inspirer til at forældre og børn skal synge og lave sanglege sammen. Plakaten er en sød og personlig gaveidé til jul, barnedåb, navngivningsfest og fødselsdag.

Songshape kan også tilbyde indramning af plakaten, og er plakaten en gave, sender vi, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

 

Genre: børnesange

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også