Fuck dig – Anna David plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til ‘Fuck dig’ af Anna David

Ryd
Varenummer (SKU): FUCKDI-057 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Fuck dig, Anna David-plakat

Fuck dig er skrevet og sunget af Anna David. Sangen udkom som single i 2005. Den blev en ren landeplage. Alle kunne synge med på den, meget, provokerende sang.

Fuck dig blev Anna Davids gennembrud. Desuden blev sangen oversat til flere sprog: Fuck youFuck deg og Fick dich, hvoraf den sidstnævnte version blev et #23 hit i Østrig samt et #40 hit i Tyskland.

Om teksten har Anna David udtalt til BT: “Sangen handler om at sige fra. Og om stærke piger. Det er ikke, fordi jeg er en ung, vred pige, men jeg er lidt sej, og det generer mig ikke at blive kaldt bitch på grund af den hårde tone. Men jeg er ikke sådan gangsta-hård som drengene. Jeg er mere en hård pige på den måde, at jeg kæmper for min karriere”.

Den lidt provokende plakat er et stærkt statement at hænge op på din væg.  Måske for at minde dig om, at du ikke skal finde dig i hvad som helst?! Det kan også være en perfekt gaveidé til en god veninde, som måske lige er kommet ud af et dårligt forhold. Denne plakat kan opmuntre og støtte hende i, at hun er god nok som hun er. Det er ok at sige “nej”!

Genre: dansk pop

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Fuck dig

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.