Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Fuck dig – Anna David plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til ‘Fuck dig’ af Anna David

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): FUCKDI-057 Kategorier: , Tag:

Fuck dig, Anna David-plakat

 

Fuck dig er skrevet og sunget af Anna David. Sangen udkom som single i 2005. Den blev en ren landeplage. Alle kunne synge med på den, meget, provokerende sang.

Fuck dig blev Anna Davids gennembrud. Desuden blev sangen oversat til flere sprog: Fuck youFuck deg og Fick dich, hvoraf den sidstnævnte version blev et #23 hit i Østrig samt et #40 hit i Tyskland.

Om teksten har Anna David udtalt til BT: “Sangen handler om at sige fra. Og om stærke piger. Det er ikke, fordi jeg er en ung, vred pige, men jeg er lidt sej, og det generer mig ikke at blive kaldt bitch på grund af den hårde tone. Men jeg er ikke sådan gangsta-hård som drengene. Jeg er mere en hård pige på den måde, at jeg kæmper for min karriere”.

Den lidt provokende plakat er et stærkt statement at hænge op på din væg.  Måske for at minde dig om, at du ikke skal finde dig i hvad som helst?! Det kan også være en perfekt gaveidé til en god veninde, som måske lige er kommet ud af et dårligt forhold. Denne plakat kan opmuntre og støtte hende i, at hun er god nok som hun er. Det er ok at sige “nej”!

 

Genre: dansk pop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også