Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

You’re the First, the Last, My Everything poster

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Barry Whites “You’re the first, the last, my everything”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): YOURET-001 Kategorier: , , Tag:

You’re the First, The Last, My Everything, Barry White-plakat

 

You’re the First, The Last, My Everything er den skønne diskoklassiker, skrevet af Barry White, Tony Sepe og Peter Radcliffe. Sangen er produceret  og sunget af Barry White.

You’re the First, The Last, My Everything var Barry Whites fjerde top ti hit på Billboard Hot 100 Singles Chart. Nummeret var med på Barry Whites album fra 1974 Can not Get Enough.

Barry Whites musik er en sikker vinder, hvis du skal invitere én hjem, som du gerne vil have noget romantik med. Hans soulede stemme kan forføre alle og enhver. Hans meget dybe stemme, sender os alle i musikhimlen.

Selv har Barry White fortalt, at han som barn havde en lys og pivende stemme. Som 14-årig, da stemmen gik i overgang, forandrede stemmens klang sig helt dramatisk. Han fortæller, at det fik hans mor til at græde. Nu var han ikke længere en lille dreng. Han var blevet en voksen mand.

Barry White poster

Barry White blev født i Texas i 1944. Han døde, desværre, som blot 59-årig i 2003. Han led af dårlige nyrer, og hans tidlige død var forårsaget af nyresvigt.

Plakaten forestiller et 1-tal. Tallets grafiske form er dannet af teksten til den skønne sang. Baggunden er hvid, teksten er sort. Enkelte ord er fremhævede i rød farve.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til én, som du vil sige noget helt specielt til. Sangens kærlige budskab er den ultimative kærlighedserklæring.

Songshape kan også tilbyde at indramme plakaten, og er den en gave, sender vi, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

 

Genre: soul, r&b, kærlighedssange

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også