Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Hjem – Sanne Salomonsen – Songshape plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til “Hjem” af Sanne Salomonsen.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): HJEM00-002 Kategorier: , , Tag:

Hjem, plakat med Sanne Salomonsens smukke sang

 

Plakat med Hjem af Sanne Salomonsen fra 2011, der udkom på Sannes album “Tiden brænder”. Sangen optræder også på studiealbummet “Hjem 2014”.

Sanne Salomonsen har udtalt følgende om teksten til Hjem: “Hjem handler om, at jeg har prøvet alt efterhånden. Jeg har været igennem rigtig mange ting, og det håber jeg, vil komme ud til folk under koncerterne”.

“Plakaten købte jeg som en fødselsdagsgave til min mand, for hvem teksten betyder rigtig meget. Han blev hjerteopereret i 2018, hvor han fik ny hjerteklap. Han har det godt i dag og lever i bedste velgående ❤️”

Lene, Svendborg

Teksten til Hjem er skrevet af Julia Fabrin Jakobsen, Sune Haansbæk og Marcus Winther-John.

Sanne Salomonsens karriere

Sanne Salomonsen – også kaldet Danmarks Rockmama – er en af de bedst kendte, og mest respekterede danske sangerinder. Sanne Salomonsen er født den 30. december 1955 i København, og hun er særligt kendt for sin solokarriere, men har også været en del af grupperne Sneakers og The Dragons, som begge var populære i Danmark i 1970’erne og 1980’erne. Hun debuterede som soloartist i 1978 med albummet “Sanne”, og har siden udgivet adskillige plader, der har solgt godt i Danmark og resten af Skandinavien.

Sanne Salomonsen udgav 1980’erne og 1990’erne flere albums med sit rockband Sanne Salomonsen Band. I 1984 udgav de deres første album, Sanne Salomonsen ’84. I 1991 udgav Sanne Salomonsen sit første soloalbum, Sanne.

Salomonsen har vundet en lang række priser gennem årene, herunder fire Dansk Grammy Awards og en Danish Music Award for Årets Danske Kvindelige Sanger. Hun har også optrådt på mange store scener og festivaller, både i Danmark og internationalt.

Udover sin karriere som musiker har Salomonsen også prøvet kræfter med skuespil, og har haft roller i film som “Ved verdens ende” og “Nattevagten”, samt på teaterscenerne i forestillinger som “Hair” og “Evita”.

Sanne Salomonsens plakat med Hjem

Hjem er en sang skrevet og indspillet af Sanne Salomonsen. Sangen udkom på hendes album “Sanne” i 1978, og har siden været en af hendes mest kendte og populære sange.

Hjem er en personlig og følsom sang, der handler om at være væk hjemmefra og savne de mennesker, man holder af. Teksten beskriver følelsen af at være alene i verden, mens refrænet hylder det at have et sted at kalde sit eget hjem. Sangen er blevet en klassiker inden for dansk popmusik, og har været spillet en del i radioen.

Hjem er blevet coveret af adskillige artister, både i Danmark og i udlandet, og har været med til at cementere Salomonsens placering som en af Danmarks mest elskede sangerinder.

Den smukke plakat forestiller et hus, hvor der ryger røde hjerter op af skorstenen.

Denne plakat er en perfekt gaveidé til enhver Sanne Salomonsen-fan.

 

Genre: pop, dansk, ballade

 

 

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.