FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Nej, prisen er uden ramme. Vi arbejder dog på at kunne tilbyde at tilkøbe rammer, så dette bliver en mulighed inden længe.

De store plakater indpakker vi i papir og ligger i et beskyttende paprør. De mindre plakater pakker vi i papkuverter.

Har du bestilt din plakat med indramning, så sender vi plakaten indpakket i pap.

Vi anvender primært DAO og GLS til at få plakaten hjem til dig. Du får besked, når pakken er på vej, så du kan følge den med Track & Trace.

Vi bestræber os på at levere din ordre hurtigst muligt efter bestilling. Hvis det er muligt sender vi din bestilling samme dag, som du bestiller, men vi forbeholder os retten til at levere op til 5 dage efter bestilling.

Det er også muligt at afhente din bestilling i Kastrup på Amager efter aftale.

Ja, hvis du selv har skrevet en tekst, så sætter vi den gerne op i en form og printer den, så du får en flot poster med dit helt eget design.

Læs mere om Personlige plakater her.

Vi arbejder løbende på at indhente flere tilladelser og licensaftaler fra både danske og udenlandske kunstnere. Du kan følge os på Facebook, hvor vi løbende offentliggør nye plakater/aftaler.

Du er også velkommen til at kontakte os med ønsker på sange/kunstnere, men vær forberedt på at licensansøgning kan være en langsomlig proces.

Læs evt. mere om rettighedshavere her.

Ja, selvfølgelig!

Da de fleste sangtekster er under beskyttelse af ophavsrettigheder udgiver vi ikke plakater uden tilladelse/licensaftale. Det betyder også at på langt de fleste plakater betaler Songshape en andel til den/de, som har skrevet sangteksten.

Læs evt. mere om rettighedshavere her.

Det sker desværre med jævne mellemrum at en forsendelse bliver beskadiget undervejs.

Hvis dette sker bedes du tage et foto af emballage og plakat/ramme og sende det til info@songshape.dk. Herefter sørger jeg selvfølgelig for at produktet bliver erstattet.

Vælg kategori:

HVAD GØR EN GAVE PERFEKT?

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.