FAQ

Følger der ramme med?
Nej, prisen er uden ramme. Vi arbejder dog på at kunne tilbyde at tilkøbe rammer, så dette bliver en mulighed inden længe.

Hvordan bliver plakaterne pakket?
De store plakater indpakker vi i papir og ligger i et beskyttende paprør. De mindre plakater pakker vi i papkuverter.

Hvordan bliver plakaterne sendt?
Vi bruger DAO til at få plakaten hjem til dig. Du får besked, når pakken kan afhentes hos en DAO-samarbejdspartner i nærheden af dig.

Hvad kan jeg forvente af leveringstid?
Vi bestræber os på at levere din ordre hurtigst muligt efter bestilling. Hvis det er muligt sender vi din bestilling samme dag, som du bestiller, men vi forbeholder os retten til at levere op til 5 dage efter bestilling. Det er også muligt at afhente din bestilling i Kastrup på Amager efter aftale.

Kan jeg designe min egen plakat?
Ja, hvis du selv har skrevet en tekst så sætter vi den gerne op i en form og printer den, så du får en flot poster med dit helt eget design. Læs mere om Personlige Plakater her.

Jeg kan ikke finde en plakat med min yndlingssang eller -kunstner – hvorfor har I ikke den?
Vi arbejder løbende på at indhente flere tilladelser og licensaftaler fra både danske og udenlandske kunstnere. Du kan følge os på Facebook, hvor vi løbende offentliggør nye plakater/aftaler. Du er også velkommen til at kontakte os med ønsker på sange/kunstnere, men vær forberedt på at licensansøgning kan være en langsomlig proces. Læs evt. mere om rettighedshavere her.

Har Songshape fået lov til at udgive sangteksterne?
Ja, selvfølgelig! Da de fleste sangtekster er under beskyttelse af ophavsrettigheder udgiver vi ikke plakater uden tilladelse/licensaftale. Det betyder også at på langt de fleste plakater betaler Songshape en andel til den/de, som har skrevet sangteksten. Læs evt. mere om rettighedshavere her.