Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Ofte stillede spørgsmål

Nej, prisen er uden ramme. Men du kan tilkøbe en ramme, og gør du det, så sørger jeg selvfølgelig for at indramme plakaten. Dermed modtager du en plakat, der er klar til ophængning. 

Se udvalget af rammer her.

 

De store plakater indpakker jeg i papir og ligger i et beskyttende paprør. De mindre plakater pakker jeg i papkuverter.

Køber du en indrammet plakat sender jeg de små størrelser i boblekuverter og de store sendes i specielfremstillede papkasser.

Jeg anvender primært GLS shoplevering til at få plakaten hjem til dig. GLS leverer fra dag-til-dag på alle hverdage.

Du får besked, når pakken er på vej, så du kan følge den med Track & Trace.

Har du modtaget en pakke, hvor indholdet har taget skade under fragten erstatter Songshape selvfølgelig varen. Det er vigtigt, at du sender fotodokumentation af det ødelagte produkt samt af emballagen. GLS stiller krav til der er billeder af alle pakkens udvendige flader samt foto af alt indvendig beskyttelse. Fotos sendes til info@songshape.dk sammen med dit ordrenummer.

Vi bestræber os på at levere din ordre hurtigst muligt efter bestilling. Hvis det er muligt sender vi din bestilling samme dag, som du bestiller, men vi forbeholder os retten til at levere op til 5 dage efter bestilling.

GLS leverer til nærmeste pakkeshop fra dag-til-dag på alle hverdage.

Det er også muligt at afhente din bestilling på min privatadresse på Amager efter aftale.

Ja, hvis du selv har skrevet en tekst, designer jeg gerne en personlig plakat, og dermed får du en flot plakat med din helt egen tekst og dit helt eget design.

Læs mere om Personlige plakater her.

Ja, selvfølgelig!

Da de fleste sangtekster er under beskyttelse af ophavsrettigheder udgiver jeg ikke plakater uden tilladelse eller licensaftale. Det betyder også at på langt de fleste plakater betaler Songshape en andel til den/de, som har skrevet sangteksten.

Læs evt. mere om rettighedshavere her.

Jeg arbejder løbende på at indhente flere tilladelser og licensaftaler fra både danske og udenlandske kunstnere. Du kan følge Songshape på Facebook eller Instagram, hvor jeg løbende offentliggør nye plakater/aftaler.

Du er også velkommen til at kontakte mig med ønsker på sange/kunstnere, men vær forberedt på at licensansøgning kan være en langsomlig proces.

Læs evt. mere om rettighedshavere her.

HVAD GØR EN GAVE PERFEKT?

Personlig

Den skal være personlig - f.eks. modtagerens yndlingssang som plakat

Unik

Giv en unik plakat - noget som ikke alle andre har

Holder længe

En ting som holder længe - en plakat har ingen udløbsdato

Til at betale

Prisen afhænger af størrelse, så du kan få en gave, der passer til dit budget.

2 favoritter

Skærmbillede 2021-10-29 kl. 08.36.21
Afspil video
Barndommens Gade, Anne Linnet-plakat. Barndommens gade er et digt skrevet af Tove Ditlevsen i 1942. Plakaten forestiller en pige, som står på en gade med huse. Sangteksten udgør gadens grafiske form. Plakaten er en fantastisk gaveidé til en Anne Linnet, og/eller en Tove Ditlevsen-fan.
Skærmbillede 2021-10-29 kl. 08.36.34
Afspil video
All You Need Is Love er en sang skrevet af John Lennon i samarbejde med Paul McCartney og krediteret til Lennon/McCartney. Den vil egne sig godt til brudeparret, de nyforlovede, eller til sølv eller guldbryllupsparret. Plakaten kan indrammes, og vi sender gerne direkte til modtageren.