Aldrig Mere – Johnny Madsen

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “Aldrig mere” af Johnny Madsen.

Ryd
Varenummer (SKU): ALDRIG-065 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Aldrig Mere, Johnny Madsen sangplakat

Aldrig Mere er skrevet og sunget af Johnny Madsen. Sangen er fra 2015.

Aldrig Mere er et smukt og rørende nummer fra Johnny Madsens album Godt Nyt.

Den alsidige og kreative musiker, sanger og sangskriver kan andet end at udtrykke sig gennem musik. Han maler smukke malerier.

Den smukke, grafiske plakat er lavet på sort baggrund. Dermed skiller den sig ud fra de fleste af Songshapes øvrige plakater, som hovedsageligt har hvid baggrund. På plakaten er der et hjerte. Hjertets grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord er fremhævede i lyseblå. Over hjertet skinner en lysende stjerne.

Denne plakat er en oplagt gaveidé til én, som er fan af Johnny Madsen og hans smukke musik. Plakaten kan let matches med andre af Songshapes øvrige plakater. Vi har også Uden for sæsonen. Desuden kan den smukke plakat nemt matches med anden vægkunst, som man finder i det moderne hjem. Vi har flere forskellige rammer. Dermed kan du nemt finde den ramme, som passer bedst til dit hjem.

Genre: pop, dansk pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Aldrig Mere

Du kunne også være interesseret i...