Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Stenbuk – Stjernetegn plakat

150,00 kr.357,00 kr.

Plakat med beskrivelse af stjernetegnet “Stenbukken”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): STENBU-000 Kategori: Tag:

Stenbuk, stjernetegn-plakat

 

Få dit stjernetegn, her er det Stenbuk, som plakat. Teksten beskriver de egenskaber, der er kendetegnende for dette stjernetegn. Længere nede på siden, kan du læse teksten, som er trykt på plakaten. Stenbukken er en hårdtarbejdende, dygtig leder.

Teksterne er skrevet i samarbejde med astrolog, Brian Teglgaard fra stjernesvar.dk

Plakatens tekst:

Stenbuk

Den ambitiøse Stenbuk arbejder hårdt, for Stenbukken vil altid gerne nå toppen. Er der længere op, kridter Stenbukken skoene og kommer afsted. Stenbukken vil ikke lade sig nøjes med middelmådighed, så længe der er noget bedre, som med planlægning og hårdt arbejde, kan opnås. Du har stærke lederevner, for du er praktisk anlagt og ambitiøs. Derudover besidder Stenbukken disciplin, og i arbejdsprojekter giver du dig fuldt ud, og får opgaven fuldført på imponerende vis. Du har, med dine lederevner, en evne til at samle folk om projekter, og du er derfor en populær medarbejder og kollega. Et godt humør er kendetegnende for Stenbukken. I kærlighed er Stenbukken loyal. Ægte kærlighed er noget Stenbukken tror på, og ægteskabet, parforhold og kærligheden tages meget alvorligt.

Plakaten forestiller det astrologiske symbol for stjernetegnet for Stenbukken. Symbolets grafiske form er udgjort af teksten, som beskriver de unikke karakteristika for dette stjernetegn. Enkelte ord er fremhævede i sort farve.

Køb en plakat med dit eget stjernetegn eller som en personlig gave til én som du har kær. Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til din astrologiinteresserede ven eller veninde. Songshape kan indramme plakaten, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

 

Stenbukken: 21. december – 19. januar

Genre: astrologi, spiritualitet, tro

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også