Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Når jeg bliver gammel – Gnags plakat med to kvinder

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Gnags’ “Når jeg bliver gammel”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): NARJKK-005 Kategorier: , , Tag:

Når jeg bliver gammel, Gnags-plakat

 

Når jeg bliver gammel er fra Gnags album ved navn Mr. Swing King fra 1989. Teksten er skrevet af Peter A.G.

Sangen er for nyligt blevet sunget af Ida Corr i forbindelse med TV2-programmet,  Toppen af poppen. Da sangen blev vist i programmet i 2016, blev den streamet et hav af gange. Der var udbredt beundring for Ida Corrs version af den smukke sang. Hun optrådte med den igen til Danmark knækker cancer på TV2 i 2017.

“Når jeg bliver gammel. Jeg elsker den sang. Den passer lige til mig. Den har været min yndlingssang siden jeg hørte den første gang ❤️”

Marianne, Haderslev

Når jeg bliver gammel har derfor fået en slags revival, og er atter blevet populær på radiostationer og på musiktjenester. Sangen handler om, hvad sangeren vil gøre, når han bliver gammel. Han vil sidde på bænken, der hvor havet slår ind over molen. Der vil han spise, drikke vin med de andre gamle, og fortælle historier om kærlighed og livet. Det lyder da herligt!

 

En hyldest til LGBT

Sangteksten udgør ryglænet på den bænk, hvor der sidder to ældre kvinder og nyder udsigten og hinanden. Der er den perfekte plakat til den, der har lyst til at sidde på en bænk og nyde livet med en, man holder af – om det er ens kæreste, kone eller måske en rigtig god veninde. Plakaten er blevet til efter flere opfordringer til at lave den populære plakat med to af samme køn.

Musikplakaten med Når jeg bliver gammel er den perfekte gave til ham eller hende, som du gerne vil blive gammel sammen med, eller bare til en person, som ældes med ynde! Songshape anbefaler plakaten med parret som en bryllupsgaveide. Husk at vi også kan ramme ind.

Plakaten fås i fem versioner. Herunder kan du se de fire andre.

 

Dekorativ plakat med Gnags' tekst "når jeg bliver gammel" opsat i grafisk form, som danner en bænk med et ældre par.  Plakat med sangteksten til Gnags' “Når jeg bliver gammel”.  Dekorativ plakat med Gnags' tekst "når jeg bliver gammel" opsat i grafisk form, som danner en bænk med en ældre mand. Dekorativ plakat med Gnags' tekst "når jeg bliver gammel" opsat i grafisk form, som danner en bænk med en ældre kvinde. 

Genre: pop, dansk pop, dansk musik

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også